Ανατροπή με την αρπαγή 15χρονης στη Ραφήνα

«Με κατέγραφε με το κινητό της σε μια πολύ ευαίσθητη στιγμή»

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την καταγγελία που έκανε 15χρονη  στη Ραφήνα, ότι ένας άνδρας την άρπαξε και ασέλγησε σε βάρος της. Όπως αποδείχθηκε η κοπέλα μπήκε με τη θέλησή της στο αυτοκίνητο του 38χρονου, ενώ ο ίδιος έδωσε στους αστυνομικούς μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των όσων συνέβησαν. 

Τρόμος για 15χρονη – Την άρπαξε και προσπάθησε να τη βιάσει στο αυτοκίνητο

Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Όπως προέκυψε από τα βίντεο που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, εκείνος πράγματι προσέγγισε με το μαύρο τζιπ του την κοπέλα, ενώ κινούταν επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στη Ραφήνας. 

Όμως δεν προκύπτει ότι ο ίδιος άνοιξε την πόρτα του οδηγού, κατέβηκε από το όχημα και με χρήση λεκτικής ή σωματικής βίας την εξανάγκασε να επιβιβαστεί σε αυτό. Αντιθέτως, φαίνεται η ανήλικη να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο. 

Ο 38χρονος ισχυρίστηκε ότι προσέγγισε το κορίτσι γιατί τον είχε καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο σε μια πολύ «ευαίσθητη» προσωπική του στιγμή.

Όπως είπε, λόγω εντερικών διαταραχών αναγκάστηκε να προβεί σε κένωση σε ένα χωράφι κοντά σε κεντρικό δρόμο. Είδε τη 15χρονη να τον καταγράφει και φοβήθηκε ότι το βίντεο και οι φωτογραφίες θα διέρρεαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα τον εξευτελισμό του. 

Οι εξηγήσεις του αυτές, φαίνεται πως έγιναν αποδεκτές από εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι διέταξαν να αφεθεί ελεύθερος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top