Λεωφόρος Ποσειδώνος: Άνοιξαν και τα δύο ρεύματα

Ολοκληρώθηκε η εξουδετέρωση της βόμβας

Άνοιξε ξανά και στα δύο ρεύματα η λεωφόρος Ποσειδώνος, η οποία είχε κλείσει λόγω της εξουδετέρωσης της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Η απενεργοποίηση της βόμβας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 10:15 το πρωί, και έτσι μετά από λίγη ώρα άνοιξε και η Λεωφόρος Ποσειδώνος που είχε κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Η βόμβα η οποία εντοπίστηκε, είχε μήκος 1,5 μέτρα και 226 κιλά βάρος.

Γλυφάδα: Εκκένωση πολυκατοικιών για την εξουδετέρωση της βόμβας

Η διακοπή της κυκλοφορίας ίσχυσε από τις 09:30 έως τις 11:30 από την πλατεία Βεργωτή έως και τη συμβολή με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης στη Γλυφάδα. 

Παράλληλα απαγορεύτηκε και η στάση και στάθμευση κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από χθες, Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00 έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30.

Βόμβα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης ως εξής:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 09.30΄έως 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

  • Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Δείτε τις πρώτες εικόνες από την επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας

εξουδετέρωση βόμβας στη λεωφόρο Ποσειδώνος 1

εξουδετέρωση βόμβας στη λεωφόρο Ποσειδώνος 2

εξουδετέρωση βόμβας στη λεωφόρο Ποσειδώνος 6

εξουδετέρωση βόμβας στη λεωφόρο Ποσειδώνος 3

εξουδετέρωση βόμβας στη λεωφόρο Ποσειδώνος 4

εξουδετέρωση βόμβας στη λεωφόρο Ποσειδώνος 5
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top