Γλυφάδα: Εκκένωση πολυκατοικιών για την εξουδετέρωση της βόμβας

Σε ποια σημεία θα έχει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στην εκκένωση τεσσάρων πολυκατοικιών στη Γλυφάδα, στο σημείο όπου θα εξουδετερωθεί η βόμβα του Β' Π.Π. προχωρούν οι αρχές, παράλληλα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Κλείνει αύριο η Λεωφόρος Ποσειδώνος επειδή βρέθηκε βόμβα!

Στην εκκένωση τεσσάρων πολυκατοικιών, στην οδό Ευρυάλης στη Γλυφάδα, θα προχωρήσουν οι αρχές το πρωί της Πέμπτης (26/10) πριν την επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας, που βρέθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών για την ανάπλαση του Ελληνικού, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Εξουδετέρωση βόμβας στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ισχύος 500 λιβρών. Την εξουδετέρωση της θα αναλάβει το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ).

Γλυφάδα: Πού θα έχει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Παράλληλα, όγω της πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης ως εξής:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 09.30΄έως 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

  • Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top