Εύβοια: Συναγερμός μετά τις απόπειρες αρπαγής μικρών παιδιών

Επί ποδός η αστυνομία και οι γονείς

Ανάστατοι είναι οι γονείς στο Μαντούδι της Εύβοιας και τις γύρω περιοχές, καθώς έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία τρεις απόπειρες αρπαγής παιδιών. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δύο έγιναν στο Μαντούδι και η τρίτη στην Αγία Τριάδα, που βρίσκεται πολύ κοντά, όταν δύο άντρες βγήκαν από ένα βαν και επιχείρησαν να αρπάξουν ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο βρισκόταν σε στάση λεωφορείου.

Τρόμος για 15χρονη – Την άρπαξε και προσπάθησε να τη βιάσει στο αυτοκίνητο

Μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, που παραλίγο να πέσει θύμα αρπαγής στο Μαντούδι, περιέγραψε στην εκπομπή το περιστατικό που τρομοκράτησε το παιδί της. 

Όπως είπε, το αγόρι πήγαινε στο φροντιστήριο, όταν ξαφνικά ένας άνδρας, γύρω στα 50 τον σταμάτησε και άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις. 

Η μητέρα του 2χρονου που άρπαξε ο πατέρας του μιλά πρώτη φορά

«Τη στιγμή που πήγαινε στο φροντιστήριο ένας τύπος άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις, τύπου “πως σε λένε;”, “για πού το έβαλες;”, “ποιοι είναι οι γονείς σου;”. Το παιδί κοντοστάθηκε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν του είπε “θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;” το παιδί φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει», είπε.

Το παιδί διηγήθηκε στη δασκάλα του φροντιστηρίου όσα συνέβησαν, αλλά ξέχασε να αναφέρει το περιστατικό στη μητέρα του εκείνη τη μέρα. Της το είπε την επομένη, οπότε κι εκείνη προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. 

Μεσσηνία: Βρέθηκε το 2χρονο αγοράκι που άρπαξε ο πατέρας του

Μάλιστα, της είπε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και σε μια συμμαθήτριά του, η οποία επίσης είχε ξεχαστεί και δεν είχε ενημερώσει τους γονείς της. 

Η μητέρα είπε πως δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος που προσπάθησε να προσεγγίσει τα δύο παιδιά και πως ήταν διαφορετικά τα αυτοκίνητα. 

Μασκοφόροι σε λευκό βαν αποπειράθηκαν να αρπάξουν 10χρονο

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για σπείρα που επιχειρεί να παραπλανήσει μικρά παιδιά για να μπορέσει να τα αρπάξει. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των ανδρών συνεχίζεται. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top