Η μητέρα του 2χρονου που άρπαξε ο πατέρας του μιλά πρώτη φορά

Τι είπε για τις κακοποιήσεις και την επιστροφή του παιδιού στο σπίτι

Όσα είπε η μητέρα του 2χρονου παιδιού που άρπαξε ο πατέρας του / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Τη δική της εκδοχή για τη σχέση του πρώην συντρόφου της με την ίδια και το παιδί της, έδωσε η μητέρα του δίχρονου αγοριού που το άρπαξε ο πατέρας του και εντοπίστηκε πριν μερικές ημέρες στην Πύλο.

Μεσσηνία: Βρέθηκε το 2χρονο αγοράκι που άρπαξε ο πατέρας του

Ο πατέρας του παιδιού που μίλησε χθες, Δευτέρα, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, υποστήριξε ότι η μητέρα του παιδιού ψεύδεται όσον αφορά τις καταγγελίες περί κακοποίησης και ότι τις έκανε λίγο πριν το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, προκειμένου να βλάψει την εικόνα του.

Τι ισχυρίζεται ο πατέρας που άρπαξε τον δίχρονο γιο του

Την επόμενη ημέρα, η μητέρα του δίχρονου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και έδωσε τη δική της εκδοχή για όσα έχει βιώσει, ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες τα περιστατικά βίας που φέρεται να έχει ζήσει. 

Η μητέρα του 2χρονου παιδιού που άρπαξε ο πατέρας του μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

«Είμαι εδώ για να δώσω ένα μήνυμα στις γυναίκες που είναι θύματα κακοποίησης. Να μη φοβούνται να μιλήσουν για όσα βιώνουν. Εγώ δεν έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω από την αρχή. Έφτασα στο σημείο να νομίζω ότι θα πεθάνω», δήλωσε αρχικά η μητέρα.

Στη συνέχεια, η μητέρα περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις δύο επιθέσεις που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον πρώην σύντροφός της. Η μία εκ των οποίων την οδήγησε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού συνεχίζεται για την επιμέλεια του παιδιού. Όπως υποστήριξε η μητέρα, ο πατέρας δημιουργούσε πρόβλημα κάθε φορά που έπαιρνε το παιδί και αρνούταν να το επιστρέψει.

Τώρα αυτό που θέλουν είναι να βρεθεί μία λύση ώστε το παιδί να είναι ευτυχισμένο και να έχει και κοντά του και τους δύο γονείς, χωρίς προβλήματα και αντιδικίες.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top