Νέα Φιλαδέλφεια: Σε δύο μαχαίρια το DNA του Μιχάλη Κατσούρη

Βρέθηκαν SMS που «δείχνουν» τον δράστη

Τα μηνύματα δείχνουν τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή / Βίντεο Mega

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή από τους Κροάτες χούλιγκανς έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας έρχονται στο φως. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το DNA του βρέθηκε πάνω σε δύο μαχαίρια.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Η διοίκηση της Ντιναμό φυγάδευσε χούλιγκαν»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα μαχαίρι βρέθηκε δίπλα σε Κροάτη χούλιγκαν που έχει συλληφθεί, ωστόσο δεν υπάρχουν σε αυτό αποτυπώματα ή γενετικό του υλικό. 

Δολοφονία Κατσουρή: Αίνιγμα πώς έφυγαν από την Ελλάδα οι κατηγορούμενοι 

Όσον αφορά το δεύτερο κατασχεθέν μαχαίρι - που επίσης είχε DNA του άτυχου Μιχάλη - σε αυτό υπάρχουν ακόμα δύο διαφορετικά DNA, που μέχρι στιγμής παραμένουν «ορφανά». Η εξέλιξη αυτή δυσχεραίνει το έργο των αρχών, καθώς δεν μπορούν να γνωρίζουν εάν υπάρχουν εκεί πριν ή μετά τη δολοφονία του Μιχάλη.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα SMS που «δείχνουν» τον δράστη

Την ίδια ώρα, στα χέρια των αρχών βρίσκονται μηνύματα που έχουν ανταλλάξει οι Κροάτες και που «δείχνουν» τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος φέρεται να παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στο κινητό ανθρώπου που αρχικά συνελήφθη για τη δολοφονία του 28χρονου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, βρέθηκαν μηνύματα τα οποία αναφέρονται σε τρία πρόσωπα, τα οποία «γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη». 

Αν η πληροφορία επαληθευτεί, τότε δεδομένα αυτά τα τρία πρόσωπα θα κληθούν από τις Αρχές για να δώσουν εξηγήσεις και πληροφορίες στην ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top