Πρώην υποψήφιου δημάρχου Αττικής καταγγέλλει ότι της απέσπασε 128.000 ευρώ!

«Μου έλεγε ότι θα τα επενδύσει σε προγράμματα του υπουργείου»

Μία 38χρονη εκπαιδευτικός καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της ότι με δόλο της απέσπασε υπέρογκο ποσό, προκειμένου να τα επενδύσει, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Καταγγελλόμενος είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αττικής που στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής του.

Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, της απέσπασε συνολικά 128.000 ευρώ, λέγοντάς της ότι θα τα επενδύσει σε προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω social media. Όπως υποστηρίζει η 38χρονη, εκείνος της έστειλε φιλίας στο Facebook και σιγά σιγά άρχισαν να μιλάνε πιο προσωπικά. Λίγο καιρό αργότερα, άρχισαν να βγαίνουν και η σχέση τους έγινε ερωτική. 

Την περίοδο εκείνη η εκπαιδευτικός ήταν σε δύσκολη κατάσταση, καθώς μέσα σε λίγα χρόνια έχασε και τους δύο γονείς της. Ως μοναχοπαίδι, μετά την απώλεια των γονιών της, παραδέχεται πως έψαχνε μια τρυφερή αγκαλιά και τον εμπιστεύτηκε.

Πρώην υποψήφιου δημάρχου Αττικής καταγγέλλει ότι της απέσπασε 128.000 ευρώ

Ο 35χρονος σύντροφός της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, φέρεται να την έπεισε να επενδύσει τα χρήματά της σε προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης, προκειμένου εκείνη να επιβραβευτεί οικονομικά. Τελικά, εκείνη πείστηκε και άρχισε να βάζει χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς που ο ίδιος της υποδείκνυε. Μέσα στα ποσά που έδωσε είναι και ένα καταναλωτικό δάνειο 3.000 ευρώ, που όπως υποστηρίζει ο ίδιος της είπε να το πάρει από την τράπεζα.

Η εκπαιδευτικός έχει καταθέσει μήνυση στον υποψήφιο δήμαρχο και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η καταγγέλλουσα βρέθηκε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και περιέγραψε λεπτομερώς πώς έπεσε θύμα του 35χρονου, ενώ υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε και μια γυναίκα συνεργό.

«Δέχθηκα κριτική από άτομα του χώρου μου. Με είπαν ηλίθια που με ξεγέλασε. Ακόμα δεν έχω σταθεί στα πόδια μου... Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δε βγαίνω με το πρόσωπό μου, γιατί στην παρούσα φάση της ζωής μου είμαι πάρα πολύ ευάλωτη», είπε η κοπέλα με τρεμάμενη φωνή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top