Θεσσαλονίκη: Γνωστός επιχειρηματίας ο 28χρονος που βρέθηκε νεκρός

Είχε φύγει ξανά από το σπίτι του στη Σταυρούπολη

Τραγικός επίλογος γράφτηκε για τον 28χρονο άνδρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή από την περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Άνδρας μαχαίρωσε 19χρονη στη μέση του δρόμου

Ο 28χρονος εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι σε αυλή εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην περιοχή των Καπνομάγαζων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr, o αδικοχαμένος άνδρας ήταν ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης  και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο ίδιος φέρεται να είχε κακή ψυχολογία το τελευταίο χρονικό διάστημα, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί και μάλιστα είχε φύγει ξανά από το σπίτι του λίγες μέρες πριν την τελευταία εξαφάνιση του, αλλά είχε επιστρέψει.

Πρόκειται για έναν νεαρό άντρα ο οποίος δραστηριοποιείτο σε μεγάλη επιχείρηση της πόλης και μάλιστα ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερο φιλικό και αγαπητό σε όλους.

Σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει χθες Amber Alert για την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από την Παρασκευή. Ωστόσο, η Αστυνομία ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού σε αύλειο χώρο κτιρίου που τελικά, διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον νεαρό άνδρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top