Μικρή Μελίνα: Συγκινεί η μαντινάδα του πατέρα της για τα γενέθλια της

Σήμερα θα έκλεινε τα 12 της χρόνια

Τι είχε πει ο πατέρας της μικρής Μελίνας στις Αλήθειες με τη Ζήνα για τη δίκη που ήταν σε εξέλιξη / Βίντεο αρχείου (22/09/23)

«Ραγίζει» καρδιές η μαντινάδα του πατέρα της μικρής Μελίνας, Μάνου Παρασκάκη, που την αφιέρωσε στην κόρη του για τα γενέθλια που θα γιόρταζε σαν σήμερα. 

Μικρή Μελίνα: «Η Έλλη εκτός από την αδελφή της έχασε και τους γονείς της»

Η μικρούλα «έφυγε» από τη ζωή μόλις τεσσάρων ετών μετά από μια εγχείρηση ρουτίνας το 2015. Σαν σήμερα, θα έσβηνε τα 12 κεράκια της αγκαλιά με την οικογένειά της και τους φίλους της, ωστόσο η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια Παρασκάκη. 

Μικρή Μελίνα: Η μαντινάδα του πατέρα της για τα γενέθλιά της

Ο Μάνος Παρασκάκης ανήρτησε μια συγκινητική μαντινάδα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αναφερόμενος στα σημερινά γενέθλια της κόρης του.

Ένοχη η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

«Σήμερα στα γενέθλια, τι δώρο να σου κάνω… Πού’ναι το σπίτι σου μικρό μ´ένα Σταυρό απάνω..» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε. 

Υπόθεση μικρής Μελίνας: Ένοχη η αναισθησιολόγος

Πριν από λίγες ημέρες, μετά από καθυστερήσεις και δικαστικές συνεδριάσεις, η οικογένεια της μικρής βρήκε δικαίωση για τον θάνατό της καθώς το Εφετείο έκρινε ένοχη την αναισθησιολόγο. 

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης την έκρινε ένοχη και την καταδίκασε σε 18 μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή. «Επιτέλους ακούσαμε τα αυτονόητα. Η αναισθησιολόγος είναι ένοχη», ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top