Στέφανος Κασσελάκης: Η βίλα στην Εκάλη, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια

Σε αυτό το σπίτι γύρισε το τελευταίο του video clip ο τράπερ Light

Σε μια βίλα 1.200 τ.μ που βρίσκεται σε οικόπεδο 3 στρεμμάτων στην Εκάλη πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Εικόνες από την πολυτελέστατη βίλα, μετέδωσε η εκπομπή TLive, αναφέροντας πως καλύπτει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. 

O τράπερ Light γύρισε το τελευταίο του video clip στη βίλα που μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

O τράπερ Light γύρισε το τελευταίο του video clip στη βίλα που μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Η πρώτη άδεια εκδόθηκε το 1963 και στη συνέχεια βγήκαν άλλες δύο συμπληρωματικές άδειες το 1990 και το 1991.

Τη βίλα την έχτισε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, ο οποίος ήταν εισαγωγέας βαφών για πλοία και είχε στο πελατολόγιο της εταιρίας του τους μεγαλύτερους εφοπλιστές της χώρας. 

Η υπερπολυτελής βίλα διαθέτει εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες και αποτελείται από δύο ορόφους και υπόγειο, συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το ισόγειο της βίλας, 520 τ.μ. διαθέτει δύο καθιστικά, δύο τραπεζαρίες, κουζίνα, χώρους υποδοχής, γραφείο, δύο μπάνια, τα δωμάτια των εργαζομένων, εσωτερικό ανελκυστήρα και εσωτερικές πισίνες. 

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ιματιοθήκη, καθιστικό, δύο ξενώνες, πέντε μπάνια και δύο γραφεία. Στον κήπο υπάρχει μπάρμπεκιου, ενώ το πάρκινγκ διαθέτει έντεκα θέσεις στάθμευσης. 

Στη συγκεκριμένη βίλα ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε τα παιδικά του χρόνια, πριν η οικογένειά του μετακομίσει στην Αμερική

Στη συγκεκριμένη βίλα, μάλιστα, γυρίστηκε το τελευταίο βίντεο κλιπ του τράπερ Light, ενώ πλέον ανήκει σε γνωστό εφοπλιστή, ο οποίος την περασμένη χρονιά είχε και τηλεοπτική παρουσία σε εκπομπή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top