Γρεβενά-Θρίλερ με τον κτηνοτρόφο - Τι λέει η ιδιοκτήτρια της στάνης

Νέες μαρτυρίες για την υπόθεση του 69χρονου

Νέες μαρτυρίες και στοιχεία έρχονται στο φως για τον μυστηριώδη θάνατο του 69χρονου κτηνοτρόφου στα Γρεβενά. 

Γρεβενά: Δολοφονία καταγγέλλει η σύζυγος του 69χρονου κτηνοτρόφου

Ο άνδρας εξαφανίστηκε στις 11 Ιουλίου από το ποιμνιοστάσιο που εργαζόταν. Έναν μήνα αργότερα εντοπίστηκαν σε απόσταση χιλιομέτρων μακάβρια ευρήματα - το κρανίο του και προσωπικά του αντικείμενα σε δύσβατη δασική περιοχή.

Καρέ καρέ ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων για τον μυστήριο θάνατο του 69χρονου κτηνοτρόφου στα Γρεβενά. 

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος από τα Γρεβενά

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σύζυγος του κτηνοτρόφου κατήγγειλε ότι ο άνδρας της έπεσε θύμα δολοφονίας. «Τον σκότωσαν και τον έφαγαν τα αγριογούρουνα, για αυτό βρέθηκε μόνο το κρανίο του και τα ρούχα του που ήταν κομμένα», είπε στον απεσταλμένο της εκπομπής, Δημήτρη Μαρέδη.

 Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο όμως και ο αδερφός του κτηνοτρόφου, που, όπως λέει, αναζητά την αλήθεια γύρω από τον θάνατο του 69χρονου.

Ο αδερφός μου δεν είχε λόγους να εξαφανιστεί. Νομίζω ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Δεν είχε λόγο να πάει σε εκείνη την περιοχή. Κάποιος τον πήγε εκεί 

Καρέ καρέ ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων για τον μυστήριο θάνατο του 69χρονου κτηνοτρόφου στα Γρεβενά. 

 Ο αδερφός του 69χρονου κτηνοτρόφου μιλά στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον απεσταλμένο Δημήτρη Μαρέδη

Στην εκπομπή μίλησε και ένας από τους δύο βοσκούς που εργάζονταν μαζί με τον άτυχο κτηνοτρόφο τη  μέρα της εξαφάνισης. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, την ώρα που οι δυο τους έφευγαν, έφθανε στο μαντρί η ιδιοκτήτρια του ποιμνιοστασίου.

Γρεβενά: Τι λέει η ιδιοκτήτρια της στάνης που δούλευε ο κτηνοτρόφος

Δίνοντας τη δική της μαρτυρία για την υπόθεση, η Ρουμάνα ιδιοκτήτρια του ποιμνιοστασίου, είπε πως όταν έφθασε στο μαντρί δε βρήκε τον Ρούλη και τότε ειδοποίησε τη σύζυγό του με την οποία τον έψαξαν μαζί. 

H ίδια αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση. Μάλιστα όπως είπε σκοπεύει να κάνει μήνυση στην σύζυγο του κτηνοτρόφου η οποία έχει αφήσει αιχμές για τον ρόλο της στην υπόθεση της εξαφάνισης και του θανάτου του. 

Γρεβενά-Θρίλερ με τον κτηνοτρόφο - Τι λέει η ιδιοκτήτρια της στάνης

«Δεν θα έκανα ποτέ κακό στον Ρούλη. Είχα καλή σχέση μαζί του. Εγώ όταν πήγα εκεί ήταν εξαφανισμένος. Δεν τον είδα. Τι φταίω; Δε σκότωσα ούτε πουλί στη ζωή μου. Δεν έχω πάει φυλακή, δεν κάνω τέτοια πράγματα. Δε θα λέρωνα τα χέρια μου. Εγώ τον είχα ανάγκη τον Ρούλη να με βοηθάει» είπε στην εκπομπή.

Η  ίδια συμφωνεί ότι είναι αδύνατο να βρέθηκε μόνος του ο κτηνοτρόφος σε τόσο μακρινή απόσταση. «Δεν μου φαίνεται λογικό να βρέθηκε τόσο μακριά από το μαντρί. Φοβάμαι ότι κάτι άλλο έγινε. Πού πήγε τόσο μακριά;».

Η γυναίκα απάντησε και στις πληροφορίες που ανέφεραν ότι εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος σε όχημά της, λέγοντας ότι ήταν αίμα από κάποιον που είχε πάει στο μαντρί και τον είχαν δαγκώσει οι σκύλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι αστυνομικοί μελετούν το DNA του κρανίου αλλά και τυχόν γενετικό υλικό που μπορεί να άφησε κάποιος στα ρούχα του 69χρονου.  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top