Γρεβενά: Δολοφονία καταγγέλλει η σύζυγος του 69χρονου κτηνοτρόφου

Τι είπε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η συνέντευξη της συζύγου του 69χρονου κτηνοτρόφου  στον Δημήτρη Μαρέδη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Θρίλερ επικρατεί γύρω από τον θάνατο του 69χρονου κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρός στα Γρεβενά. Η σύζυγός του κάνει λόγο για δολοφονία.

Γρεβενά: Θρίλερ Mε Τον 69χρονο Κτηνοτρόφο Που Βρέθηκε Νεκρός - Video

Ο 69χρονος εργαζόταν σε μαντρί και κάθε βράδυ επέστρεφε σπίτι του το αργότερο ως τις 10.30. Ωστόσο στις 11 Ιουλίου τα ίχνη του χάθηκαν. Το κινητό της συζύγου του κτηνοτρόφου χτύπησε γύρω στις 11 τη νύχτα, και όπως της είπαν, ο άνδρας της είχε εξαφανιστεί.

Γρεβενά: «Τον δολοφόνησαν», λέει η σύζυγος του κτηνοτρόφου που είχε χαθεί

Ο άτυχος 69χρονος κτηνοτρόφος

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ωστόσο η εξαφάνιση του κτηνοτρόφου είχε τραγική εξέλιξη καθώς έναν μήνα μετά βρέθηκε νεκρός σε δύσβατο δασικό σημείο περίπου 7 χλμ μακριά.

«Ηξερα τον άνδρα μου πολύ καλά. Ο Ρούλης φοβόταν και δεν πήγαινε πουθενά μόνος του. Πρέπει να τον μετέφεραν με αυτοκίνητο», λέει συντετριμμένη η γυναίκα του, συμπληρώνοντας πως το μόνο που βρέθηκε από τον σύζυγό της είναι το κρανίο του και κάποια αντικείμενά του - τα ρούχα και το ρολόι του. 

Γρεβενά: «Τον δολοφόνησαν», λέει η σύζυγος του κτηνοτρόφου που είχε χαθεί

Η σύζυγος του άτυχου κτηνοτρόφου μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Η ίδια δεν αποκλείει τίποτα ως προς το ενδεχόμενο κάποιος να έβλαψε τον άντρα της. «Τον σκότωσαν και τον έφαγαν τα αγριογούρουνα, για αυτό βρέθηκε μόνο το κρανίο του και τα ρούχα του που ήταν κομμένα», λέει καταγγέλλοντας δολοφονία.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι η ιδιοκτήτρια του μαντριού για την οποία δούλευε ο σύζυγός της, του χρωστούσε 400 ευρώ τα οποία ο άνδρας της ζητούσε να εξοφληθούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top