Γιώργος Τράγκας: «Η σχέση με τα παιδιά του αποδυναμώθηκε λόγω της Μ.Καρρά»

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, Νίκος Αγαπηνός / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Οι σχέσεις του Γιώργου Τράγκα με τους γιους του Γιάννη και Φρέντυ Τράγκα αποδυναμώθηκαν εξαιτίας της Μαρίας Καρρά, εκτίμησε ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προχώρησε σε καταγγελίες κατά της χήρας του εκλιπόντος δημοσιογράφου αναφορικά με τη διαθήκη και τα ακίνητα. Ο ίδιος σημείωσε ότι εκείνο που έχει ενοχλήσει πιο πολύ τον εντολέα του, Γιάννη Τράγκα, δεν είναι το θέμα της περιουσίας αλλά το γεγονός ότι μετά θάνατον το όνομα του πατέρα του σπιλώθηκε.

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στη χήρα του Γιώργου Τράγκα

«Ο Γιάννης Τράγκας ήταν κοντά στον πατέρα του μέχρι το 2015-16. Από εκεί και πέρα οι επαγγελματικές σχέσεις διακόπηκαν τελείως και υπήρξε και μια αποστασιοποίηση και σε προσωπικό επίπεδο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτό οφειλόταν στη Μαρία Καρρά που ήταν σε 24ωρη βάση μαζί με τον Γιώργο Τράγκα και αποδυναμώθηκε πλήρως ο δεσμός του με τα δύο παιδιά του. Νομίζω ότι τον Γιάννη Τράγκα τον πείραξε πιο πολύ η άγνοια για όλα αυτά τα θέματα και η έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς του πατέρα του», είπε ο κ. Νίκος Αγαπηνός.

Όπως συμπλήρωσε, ο Γιάννης Τράγκας εισφέρει όσα στοιχεία έχει στα χέρια του γιατί θέλει την αποκάλυψη του συνόλου της περιουσίας και την αποκατάσταση του ονόματος του πατέρα του, «αυτό είναι το πιο σημαντικό κι από την περιουσία».

«Ο πατέρας του παρουσιάστηκε μετά θάνατον ως εκβιαστής, απατεώνας και φοροφυγάς. Είναι ανέντιμο και ανήθικο μετά θανάτου να τον αποκαλείς έτσι χωρίς να υπάρχει καμία καταγγελία σε βάρος του», είπε ο κ. Αγαπηνός, αποκαλύπτοντας ότι αυτό είναι που έχει ενοχλήσει πιο πολύ τον Γιάννη Τράγκα. «Ο Γιώργος Τράγκας είχε πολλά έσοδα από τις επιχειρήσεις του. Ο εκλιπών είχε φορολογηθεί και είχε ελεγχθεί πολλαπλώς, ήταν υπό μόνιμο έλεγχο», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με όσα έχουν ακουστεί για περιουσία 100 εκατομμυρίων, αυτά, όπως είπε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κατά εκτίμησή του κ. Αγαπηνού, η συνολική περιουσία του εκλιπόντος σε μετρητά και σε ακίνητα ανέρχεται κατά προσέγγιση στα 30 εκατομμύρια.

Γιώργος Τράγκας: Η Σύζυγός Του Θα Δώσει Εξηγήσεις Ως Ύποπτη - Video

Ο ίδιος κατηγόρησε την Μαρία Καρρά ότι Ελβετός δικηγόρος πραγματοποίησε για λογαριασμό της περίπου 75 πληρωμές ύψους 400.000 ευρώ -πολλές από τις οποίες αφορούσαν προσωπικές της δαπάνες- χωρίς να τους ενημερώσει.


Περιουσία Τράγκα: Στον Εισαγγελέα η Χήρα Του Δημοσιογράφου - Video

Απαντήσεις μέσω της εκπομπής για τη διαθήκη και τα ακίνητα και για το κατά πόσο ενημερώνονται οι υπόλοιποι κληρονόμοι της περιουσίας για τις κινήσεις της χήρας του Γιώργου Τράγκα, έδωσε ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά, Θόδωρος Μαντάς.

Ο κ. Μαντάς ξεκαθάρισε ότι η κ. Καρρά έχει επιλέξει να μην απαντά σε «φήμες» και να τοποθετείται κάθε φορά στα όργανα της Δικαιοσύνης που έχουν την αρμοδιότητα των ελέγχων σε βάθος χρόνου για την υπόθεση, παρέχοντας τους αναλυτικές πληροφορίες.

«Η κ. Καρρά κλήθηκε από τον ανακριτή για το θέμα του πόθεν έσχες και το θέμα της μόνιμης κατοικίας της και δεν της επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος παρά μόνο μία σύσταση εγγυοδοσίας 50.000 ευρώ» είπε ο κ. Μαντάς. 

Επιπλέον σημείωσε πως «αν υπάρχει εταιρία σε χρόνο προγενέστερο του θανάτου του Γιώργου Τράγκα που ιδιοκτήτρια ήταν η Μαρία Καρρά, εάν κληθεί η εντολέας μου, θα εισφέρει στοιχεία».

Οι δηλώσεις του  δικηγόρου της Μαρίας Καρρά, Θόδωρου Μαντά στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σχετικά με την καταγγελία του κ. Αγαπηνού για εκταμίευση 400.000 ευρώ, ο κ. Μαντάς απάντησε πως  δεν έχει κανένα τέτοιο στοιχείο στη διάθεσή του, προσθέτοντας πως «οι προσωπικές δαπάνες της κ. Καρρά δεν προέρχονται από την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top