Υγειονομική «βόμβα» η Θεσσαλία: Εξανθήματα στους κατοίκους  

Αντιμέτωποι με ασθένειες οι πλημμυροπαθείς

Εφιαλτική είναι η κατάσταση στον Παλαμά Καρδίτσας. Οι κάτοικοι τρέχουν στα Κέντρα Υγείας με εξανθήματα ενώ υπάρχουν φόβοι για γαστρεντερίτιδες και ηπατίτιδα Α. Νεκρά ζώα στη μέση του δρόμου είναι σε σήψη και τα λιμνάζοντα νερά έγιναν μικρά έλη στα οποία φωλιάζουν μολυσμένα κουνούπια. Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση.

Καρδίτσα: «Πού είσαι αγόρι μου;» - Η στιγμή που γιος βρίσκει τη μητέρα του
 

Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν στην κάμερα του Star ότι έχουν εμφανιστεί ήδη στο σώμα τους εξανθήματα προκαλώντας την έντονη ανησυχία τους.     

Θεσσαλία: Οι ασθένειες που απειλούν τους κατοίκους

Θεσσαλία: Οι ασθένειες που απειλούν τους κατοίκους 

Επιπλέουν νεκρές αγελάδες, άλογα και σκυλιά

Μέσα στον Παλαμά τα νεκρά ζώα παραμένουν δεξιά και αριστερά του δρόμου. 

Υπουργείο Υγείας: Ποια νοσήματα απειλούν τους πλημμυροπαθείς

Νεκρά πρόβατα, κοτόπουλα, γαλοπούλες, αγελάδες, βρίσκονται σε προχωρημένη σήψη κι αποτελούν πραγματική απειλή για τη δημόσια υγεία!

Φόβοι για μολυσμένα κουνούπια

Στους δρόμους έχουν δημιουργηθεί έλη από τα νεκρά ζώα και τα στασιμά νερά. Ο κόσμος φοβάται τα μολυσμένα κουνούπια, προκαλώντας φόβους για γαστρεντερίτιδες και ηπατίτιδα Α, όπως δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Θεσσαλία: Λασπόνερα και εξανθήματα    

Θεσσαλία: Λασπόνερα και εξανθήματα  

Επίθεση Μπέου στην Αγαπηδάκη

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη τύπου, επιτέθηκε λεκτικά στην αναπληρώτρια Υπουργό Υγεία Ειρήνη Αγαπηδάκη για τις συμβουλές που έδωσε στους πολίτες της Θεσσαλίας, για την αποφυγή ασθενειών. «Θα την παρακαλούσα σε ό,τι  αφορά  τον Βόλο να μην προτρέχει,  γιατί να κάθεσαι σε ένα γραφείο και να δημιουργείς  αναστάτωση σε πολίτες που έχουν ταλαιπωρηθεί αφάνταστα, δεν είναι ό, τι καλύτερο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top