Κακοκαιρία Daniel: Έρχεται δεύτερο κύμα σφοδρών καταιγίδων!  

Τι μετέδωσε ο μετεωρολόγος Θ. Κολυδάς στο δελτίο ειδήσεων του Star  

Δεύτερο κύμα σφοδρών καταιγίδων αναμένεται να «χτυπήσει» από τις επόμενες ώρες μέχρι αύριο το απόγευμα τις περιοχές στις  οποίες έχουν εκδηλωθεί ήδη έντονα καιρικά φαινόμενα , αλλά και άλλες περιοχές, όπως μετέδωσε ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Σπύρο Λάμπρου.       

Πού θα χτυπήσει την Τετάρτη η κακοκαιρία Daniel και τι θα γίνει στην Αττική

Αν και αρχικά κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται μια σχετική ύφεση των φαινομένων σε αρκετές περιοχές, τα φαινόμενα στη συνέχεια από την κακοκαιρία Daniel θα ενταθούν εκ νέου. Συνολικά αναμένεται να πέσουν με τις  νέες βροχοπτώσεις 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα γης τις επόμενες ώρες. 

Μήνυμα 122 και στην Αττική για την κακοκαιρία Daniel! 

Όπως επισήμανε ο Θ. Κολυδάς, στη Ζαγορά έπεσαν 174 τόνοι νερού ανά στρέμμα γης, ενώ παρόμοιες ήταν οι ποσότητες στην Πορταριά και άλλες περιοχές.  

Στη Ζαγορά επίσης έπεσαν 750 χιλιοστά βροχής όταν στην Αθήνα έπεσαν 55 - 80 χιλιοστά.  

Κακοκαιρία Daniel: Τα χιλιοστά βροχής στη Θεσσαλία και τη Βόρεια Εύβοια

Κακοκαιρία Daniel: Τα χιλιοστά βροχής στη Θεσσαλία και τη Βόρεια Εύβοια 

Ο δεύτερος κύκλος των καταιγίδων  αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 7 - 8 μμ αύριο Πέμπτη και να πλήξει το Πήλιο, τα ανατολικά της Λάρισας τις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια. 

Κακοκαιρία Daniel: Με πρωτοφανή μανία χτυπά τη Θεσσαλία 

Όπως τόνισε ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ απαιτείται προσοχή και εγρήγορση, καθώς πρόκειται για τις περιοχές στις οποίες έχουν σημειωθεί ήδη μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία.             
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top