Άνδρος: Συγκλονισμένος ο οδηγός υδροφόρας που άρπαξε φωτιά

«Έβλεπα μόνο κόκκινο, νόμιζα ότι ήρθε το τέλος»

Ένας κεραυνός ήταν αρκετός για να προκαλέσει πύρινη κόλαση στην Άνδρο. Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων κατάσβεσης αυτής της δύσκολης φωτιάς.

Στη μάχη ρίχτηκαν και Γάλλοι πυροσβέστες που μαζί με τους εθελοντές και τους Έλληνες συναδέλφους κατάφεραν να περιορίσουν τα μέτωπα. Με 112 κλήθηκαν οι κάτοικοι να εκκενώσουν το χωριό Γίδες, όπου οι φλόγες «έγλειψαν» τα σπίτια του χωριού, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

«Έχασα τα πάντα, έβλεπα μόνο κόκκινο. Έφυγα τρέχοντας, άφησα την υδροφόρα και ευτυχώς σώθηκα γιατί είδα ένα άλλο πυροσβεστικό να έρχεται. Νόμιζα όμως ότι ήρθε το τέλος». Σε αυτά τα λόγια αποτυπώνεται ο τρόμος οδηγού υδροφόρας που άρπαξε φωτιά στην Άνδρο.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στο νησί, η υδροφόρα περικυκλώθηκε από τις φλόγες με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς, ευτυχώς όμως χωρίς να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες, αναφέρει η ΕΡΤ.

Ο οδηγός κατάφερε να βγει έγκαιρα από το όχημα και να διασωθεί. Λόγω της μειωμένης ορατότητας από τις φλόγες, τις σπίθες και τον καπνό, η υδροφόρα του βγήκε εκτός δρόμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top