Λέρος: Η κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία

Γιόρταζε την επέτειο με τη σύζυγό του λίγο πριν χτυπήσουν σε βράχο

Σοβαρή αλλά βελτιωμένη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία Αλί Σαμπαντζί, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης μετά από ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες στη Λέρο.

Τραυματισμένη νοσηλεύεται και η σύζυγός του, Βουσλάτ. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο στη Λέρο και συνεχίζουν τη θεραπεία τους στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Τουρκίας.

Λέρος: Σοβαρό ατύχημα για Τούρκο μεγιστάνα - Το σκάφος του έπεσε στα βράχια

Στο νοσοκομείο τους επισκέφθηκε και ο τοπικός κυβερνήτης, Νταβούτ Γκιούλ που ανέφερε πως η οικογένεια «είναι καλά». «Από όσο γνωρίζουμε και βλέπουμε, είναι καλά. Δεν θα ήταν σκόπιμο για εμάς να προβούμε σε δήλωση. Τους επισκεφτήκαμε για ανθρωπιστικούς λόγους», τόνισε. 

Το ταξίδι που μετατράπηκε σε εφιάλτη

Το ζευγάρι γιόρταζε την επέτειό του στα ελληνικά νησιά, με παρέα φίλων που βρίσκονταν και αυτοί στο μοιραίο σκάφος. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό το σκάφος με σημαία Μάλτας, για άγνωστο λόγο, προσέκρουσε σε βράχο το βράδυ της Πέμπτης (24/8) σε θαλάσσια περιοχή των Λειψών.

Στο εν λόγω σκάφος επέβαιναν έξι άτομα, από τα οποία οι τέσσερις είναι τουρκικής καταγωγής (4 υπήκοοι Τουρκίας, 1 υπήκοος Νοτίου Αφρικής και 1 υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας), δύο εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top