Λέρος: Σοβαρό ατύχημα για Τούρκο μεγιστάνα - Το σκάφος του έπεσε στα βράχια

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Σοβαρό ατύχημα με το ταχύπλοο σκάφος του στη Λέρο είχε ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπανσί. Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ιδιοκτήτης της Pegasus Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Esas Holding βρισκόταν για διακοπές στο Αιγαίο με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Ενώ πήγαιναν από τους Λειψούς σε εστιατόριο στη Λέρο, το ταχύπλοό τους - το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο Σαμπανσί - προσέκρουσαν στα βράχια.

Τούρκος μεγιστάνας τραυματίστηκε σοβαρά στη Λέρο

Τα παιδιά του Αλί Σαμπανσί πρόλαβαν και βούτηξαν στη θάλασσα, όταν το σκάφος προσέκρουσε στα βράχια / Φωτογραφίες lerosreport.gr

Ατύχημα με ταχύπλοο στη Λέρο με Τούρκο μεγιστάνα

Από την πρόσκρουση, ο Τούρκος μεγιστάνας και η σύζυγός του τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ τα δύο παιδιά τους - Σεβκέτ Εμρεκάν και Καάν Αλί - είναι καλά στην υγεία τους, αφού πρόλαβαν και βούτηξαν στη θάλασσα πριν την τραγωδία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaan Sabancı (@kaansabanci)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaan Sabancı (@kaansabanci)

 

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λέρου. Εκεί ο επιχειρηματίας υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους διακομίσθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, όπου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top