Ελεύθεροι οι τρεις προσαχθέντες για εμπρησμό - Συνελήφθη ο πρώην δικηγόρος

Είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι σε Αυλώνα και Μενίδι

Το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τους προσαχθέντες για εμπρησμό σε Αυλώνα και Μενίδι

Σε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό προχώρησαν σήμερα οι Αρχές σε Αυλώνα και Μενίδι. Από τους τέσσερις προσαχθέντες, οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η μία προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. 

Φωτιά Πάρνηθα: Ποιοι είναι οι 4 προσαχθέντες για εμπρησμό -Δικηγόρος ο ένας

Στο μεταξύ, αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν τις διαφορετικές εστίες που εκδηλώθηκαν στον Αυλώνα, σχεδόν ταυτόχρονα. Από τις 08:15 το πρωί της Πέμπτης έως τις 12:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, έγιναν συνολικά 9 απόπειρες εμπρησμού. 

Αυλώνα: Συνελήφθη ο πρώην δικηγόρος κατηγορούμενος για εμπρησμό

Ο 45χρονος πρώην δικηγόρος στον Αυλώνα συνελήφθη τελικά μετά την προσαγωγή του ως ύποπτος για εμπρησμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δε βρέθηκε κάτι πάνω του, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες ότι έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του από το σημείο της φωτιάς, λίγο μετά την εκδήλωσή της. Μετά την πυρκαγιά πήγε να πιει καφέ, ενώ οι αρχές τον συνέλαβαν στο σπίτι του.

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Αυλώνα - Τέσσερις προσαγωγές για τις πυρκαγιές

Την ίδια ώρα, ελεύθερος αφέθηκε ο 45χρονος, ο οποίος επίσης είχε προσαχθεί νωρίτερα στον Αυλώνα, ενώ είχε στην κατοχή του βαμβάκι, αναπτήρες και κυάλια. 

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τα εννέα μέτωπα στον Αυλώνα

Μενίδι: Eλεύθεροι και οι δύο προσαχθέντες

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για εμπρησμό στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους και δε σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι προσαχθέντες στο Μενίδι είναι 31 ετών, επέβαιναν σε όχημα και κινούνταν ύποπτα στην οδό Φιλίας των Λαών. Είχαν μαζί τους 19 αναπτήρες και δυο σπρέι ως αυτοσχέδια φλογοβόλα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top