Φωτιές: Eφιαλτική νύχτα με απανωτά μηνύματα του 112

Εκκένωση περιοχών σε Ροδόπη, Σαμοθράκη, Εύβοια, Βοιωτία

Σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στη Βοιωτία / Βίντεο από Οpen

Απανωτά μηνύματα 112 στάλθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε κατοίκους ανά την Ελλάδα με τα πύρινα μέτωπα να συνεχίζουν να καίνε ανεξέλεγκτα.

Στις πλαγιές της Πάρνηθας η φωτιά - Ξεκίνησαν οι εναέριες ρίψεις

Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους σε Χαμηλό και Βέλκιο Ροδόπης προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ειδικότερα το μήνυμα ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Χαμηλό και Βέλκιο Ροδόπης παραμείνετε σε ετοιμότητα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Κορφούδι Σαμοθράκης

Μήνυμα μέσω 112 εστάλη στους κατοίκους στην περιοχή Κορφούδι Σαμοθράκης προκειμένου να απομακρυνθούν προς το λιμάνι στα Θέρμα. Ειδικότερα το μήνυμα ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Κορφούδι απομακρυνθείτε προς Λιμένα Θέρμα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Ζάλτσα Βοιωτίας

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της κοινότητας Ζάλτσα Βοιωτίας προκειμένου να εκκενώσουν την περιοχή και να κατευθυνθούν προς Κυριάκι.

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Ζάλτσα εκκενώστε τώρα μέσω Παναγίας Καλαμιώτισσας προς Κυριάκι. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στον Γαλατά Ναυπακτίας

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας,όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε νοτιοδυτικά του Γαλατά Ναυπακτίας και καίει καλαμιές και γεωργικές εκτάσεις.

Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 13 οχήματα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top