Ρόδος: Συνελήφθη 20χρονος Γερμανός τουρίστας για εμπρησμό

Ανθρώπινο χέρι βλέπουν ​​​οι αρχές για τις φωτιές σε Έβρο και Δυτική Αττική

Οι απανωτές εστίες των πυρκαγιών που ξεπηδούσαν σε διάφορες περιοχές, και ειδικά στη Δυτική Αττική σήμερα, προκαλούν προβληματισμό στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και ήδη κλιμάκια βρίσκονται στην περιοχή και αναζητούν απαντήσεις για το ταυτόχρονο ξέσπασμα εστιών. 

Εκτός ελέγχου η φωτιά σε Φυλή, Άνω Λιόσια – Αγωνία για την Πάρνηθα

Στελέχη της ΕΥΠ και της αστυνομίας έχουν ριχθεί στη μάχη, προκειμένου να βοηθήσουν τους πυροσβέστες στον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, τα οποία έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες, κυρίως στoν Έβρο και τη Δυτική Αττική, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ρόδος: Συνελήφθη 20χρονος Γερμανός τουρίστας για εμπρησμό

Στη Ρόδο οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός Γερμανού τουρίστα, 20 ετών. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Φανές, τον είδαν να βάζει φωτιά σε κάτι καλαμιές. Ο νεαρός υποστήριξε στους πυροσβέστες ότι είδε τη φωτιά και πήγε να τη σβήσει. Δεν τους έπεισε όμως και τον οδήγησαν στις δικαστικές αρχές, όπου οι δικαστές τον έκριναν ένοχο και του επέβαλαν ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top