Επεισόδια Ν. Φιλαδέλφεια: Στην ανακρίτρια ο οπαδός του Παναθηναϊκού

Τι ψάχνουν οι αρχές να βρουν στα κινητά του Έλληνα συλληφθέντα

Στη ΓΑΔΑ θα περάσει τις υπόλοιπες ώρες -μέχρι και τη Δευτέρα- ο Έλληνας οπαδός του ΠαναθηναΪκού που συνελήφθη χθες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πήγε σήμερα στην ανακρίτρια, αλλά πήρε προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα, όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Τσαμούρη. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Κροάτης παραδέχθηκε ότι υπήρχε καθοδήγηση για τα επεισόδια

Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε ενώπιον της 25ης ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί και να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας, καθώς αντιμετωπίζει ένα βαρύ κατηγορητήριο και με κακουργήματα

Τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια  

Ενδεικτικά, στο κατηγορητήρια περιλαμβάνονται: Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, διακεκριμένη περίπτωση προμήθειας και κατοχής μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία κατά άλλων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Είναι το ίδιο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιποι 105 κατηγορούμενοι.

Νέα Φιλαδέλφεια: Κροάτης παραδέχθηκε ότι υπήρχε καθοδήγηση για τα επεισόδια

Μέχρι την απολογία του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα κρατηθεί στην ΓΑΔΑ. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν χθες το απόγευμα στο σπίτι του στου Γκύζη πραγματοποίησαν και έρευνα στο σπίτι του ,στο αυτοκίνητο και την δίκυκλη μοτοσυκλέτα του  και κατασχέθηκαν 

Φόνος Κατσουρή: Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του Έλληνα χούλιγκαν     

Μία κεντρική μονάδα υπολογιστή, με το καλώδιο παροχής ρεύματος και εικόνας,
-2- μεταλλικά μπαστούνια baseball
-2- κράνη, χρώματος μαύρο,
-συσκευή κινητού τηλεφώνου,
-ξύλινο στειλιάρι και
-κράνος, χρώματος μαύρο.
 

Δολοφονία Μ. Κατσουρή: Τι ψάχνουν να βρουν στα κινητά του Έλληνα οπαδού 

Αυτό που κάνουν τώρα οι αρχές για να οδηγηθούν στην πλήρη διαλεύκανση των  επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια ή και στον δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, είναι να «σκανάρουν» τα πάντα στα δύο κινητά του Έλληνα οπαδού. Όπως μετέδωσε ο Αλέξανδρος Γύγος, επίσης στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, δεν πρόκειται μόνο για όσα φαίνονται στις συσκευές, αλλά ψάχνουν κι αυτά που έχουν διαγραφεί. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Τι ψάχνουν να βρουν στα κινητά του Έλληνα συλληφθέντα

Νέα Φιλαδέλφεια: Τι ψάχνουν να βρουν στα κινητά του Έλληνα συλληφθέντα

Αρχικά περιμένουν να πάρουν το πράσινο φως της ανακρίτριας, δηλαδή να δώσει  την εντολή για άρση των επικοινωνιών, Στο στόχαστρο, είναι τόσο τα κινητά των Κροατών αλλά και του Έλληνα οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού που συνελήφθη χθες. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει πατέρας τραυματία που βγήκε από το νοσοκομείο

Αυτό που αναζητούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι τα σβησμένα βίντεο και οι σβησμένες κλήσεις και επαφές που μπορεί να έχει στο κινητό του. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 43χρονος είχε επικοινωνίες λίγο νωρίτερα με άλλους συλληφθέντες και δεν αποκλείουν να έχει τραβήξει και βίντεο τα οποία θεωρούν απόλυτα λογικό να τα έσβησε στη συνέχεια, πιστεύοντας έτσι εξαφάνιζε τα ίχνη του.

Στα εργαστήρια όμως, μπορεί να γίνει ανάκτηση όλων των δεδομένων και άρα να έχουν νέο υλικό στα χέρια τους οι Αρχές, τόσο για τη δράση του συγκεκριμένου όσο και για νέα πρόσωπα που αναζητούν οι αστυνομικοί. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η έρευνα και στα υπόλοιπα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν και άτομα από τον περίγυρό του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top