Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι άλλοι 40 για τον φόνο του Μιχάλη

Στις 70 οι προφυλακίσεις για τον φόνο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι άλλοι 40 για τον φόνο του Μιχάλη / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 40 κατηγορούμενοι από το δεύτερο γκρουπ συλληφθέντων που απολογήθηκαν σήμερα για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Μεταξύ τους και ένας Έλληνας.

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέος γύρος απολογιών και λήψη DNA από τους συλληφθέντες

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι άλλοι 12 Κροάτες και ένας Έλληνας

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι άλλοι 39 Κροάτες και ένας Έλληνας / Eurokinissi

Ειδικότερα, ο 14ος ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια διέταξε την προφυλάκιση όλων των κατηγορουμένων από τη δεύτερη ομάδα των 40 χούλιγκαν που οδηγήθηκαν σήμερα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την ΓΑΔΑ στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.

Ανάμεσα τους και ένας Έλληνας 26 ετών, ο οποίος δήλωσε «περαστικός» από το σημείο της δολοφονίας, ωστόσο δεν έπεισε τον ανακριτή.

Μιχάλης Κατσουρής: «Δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά από τα σπίτια τους»

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 30 συλληφθέντες που απολογήθηκαν χθες. Ο αριθμός των προφυλακιστέων ανέρχεται πλέον στους 70, ενώ οι απολογίες συνεχίζονται αύριο Κυριακή.

Σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται και η λήψη γενετικού υλικού από τους συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο φυσικός αυτουργός της στυγερής δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη.

Eν τω μεταξύ παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας δήλωσε στους Ανακριτές ο αδελφός του 29χρονου Μιχάλη. «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδερφό μου» δήλωσε προσερχόμενος στα δικαστήρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top