Κρήτη: Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι «για μια προσπέραση»

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 29χρονος φοιτητής

Ένας 29χρονος φοιτητής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στην Κρήτη σε κρίσιμη κατάσταση που τα ξημερώματα της Πέμπτης, δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι.

Όλα έγιναν στην περιοχή Μοίρες στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Αλέξη Κούγια, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας του θύματος, οι δράστες είναι τέσσερις και καταζητούνται. «Επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο και επειδή τους προσπέρασε ένας νεαρός, τον πυροβόλησαν. Μια από τις σφαίρες έχει διαπεράσει το κρανίο και έχει σφηνωθεί στον εγκέφαλο. Βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας. 

Κρήτη: Πυροβόλησαν τον 29χρονο από άλλο αυτοκίνητο

Όπως υποστηρίζει, πρόκειται για νεαρά άτομα που έχουν αποφυλακιστεί πρόσφατα. Δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι ένας 22χρονος, εις βαρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Το χρονικό των πυροβολισμών

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να διαπληκτίστηκαν με τον 29χρονο φοιτητή και στη συνέχεια να πέρασαν δίπλα από το όχημά του με χαμηλή ταχύτητα. 

Ο ένας από αυτούς φέρεται να έβγαλε το όπλο και να πυροβόλησε τον 29χρονο στο κεφάλι. Ο φοιτητής έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βγήκε εκτός δρόμου. Το άλλο αυτοκίνητο εξαφανίστηκε.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως τραυματίας τροχαίου ατυχήματος, στη συνέχεια όμως διαπιστώθηκε ότι τον είχαν χτυπήσει με σφαίρα στο κεφάλι. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top