Κρήτη: Θρίλερ με τον τραυματισμό 29χρονου με σφαίρα στο κεφάλι

Αρχικά θεωρήθηκε θύμα τροχαίου – Προσήχθη ένας ύποπτος

Μια ακόμα περίεργη υπόθεση εξελίσσεται στην Κρήτη και αφορά στον τραυματισμό ενός 29χρονου με σφαίρα στο κεφάλι, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Μοιρών κλήθηκαν να επέμβουν σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου. 

Πήλιο: Θρίλερ με τον θάνατο τουρίστριας – Βρήκαν σφαίρα στην πλάτη της

Φτάνοντας στο σημείο εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο, που είχε βγει εκτός του δρόμου, έναν νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του. 

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ως θύμα τροχαίου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι. Εκεί η αξονική τομογραφία έδειξε ότι το τραύμα στο κεφάλι δεν οφειλόταν στο τροχαίο, αλλά σε βολίδα πιστολιού που είχε σφηνώσει στο κρανίο του. 

Θεσσαλονίκη: Τον σκότωσε κι έγραψε «Παιδεραστής» με το αίμα του θύματος

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία μετέφερε το αυτοκίνητο του 29χρονου για έρευνα στο Α.Τ Μοιρών. Μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου βρήκαν ένα «ακατάληπτο» σημείωμα που έμοιαζε με σημείωμα αυτοκτονίας. 

Όμως δεν βρέθηκε πουθενά το όπλο, ενώ η οικογένειά του απέρριψε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς όπως είπε, περίμενε το πρώτο του παιδάκι και δεν είχε στην κατοχή του όπλο. 

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε δολοφονία μετά από 11 μήνες – Τον σκότωσε ο αδελφός του

Σύμφωνα με το cretalive.gr τα ξημερώματα η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή υπόπτου από το σπίτι του, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση αυτή. 

Ο 29χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top