Βίντεο – ντοκουμέντο από έφοδο της ΕΛΑΣ  σε «πάρτι ναρκωτικών» στη Μύκονο  

Συνελήφθησαν 15 άτομα  

Περιστατικά  παραβατικότητας έχουμε πολλά το τελευταίο διάστημα.  Η Κατερίνα Ρίστα έχει εξασφαλίσει βίντεο ντοκουμέντο από την Μύκονο. Εκεί, η αστυνομία έκανε έφοδο σε πάρτι που έγινε σε βίλα του νησιού, όπου εντόπισαν και ναρκωτικά

Βίντεο ντοκουμέντο Star με τη δράση της σπείρας διαρρηκτών στη Μύκονο

Όπως μετέδωσε η  Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό στο νησί των ανέμων. Δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει και όπου θέλει. Η πολυτελής βίλα που φαίνεται στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star είχε μετατραπεί σε νυχτερινό μαγαζί. 

Μύκονος: Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο πάρτι στη βίλα   Μύκονος: Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο πάρτι στη βίλα   

Βρίσκεται στον Ορνό της Μυκόνου και οι προσκεκλημένοι, πάνω απο 300 στον αριθμό, έφτασαν άλλοι οδικώς κι άλλοι με ιδιωτικά σκάφη. 

Πάρτι με ναρκωτικά στη Μύκονο: Συνελήφθησαν 4 άτομα

Η πληροφορία είχε φτάσει στους αστυνομικούς κι έτσι τα ξημερώματα αιφνιαδιαστικά προχώρησαν σε έφοδο μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο και παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Όταν μπήκαν στο χώρο νόμιζαν ότι βρίσκονταν σε κλαμπ: Φωτορυθμικά, dj, άφθονο αλκοόλ και ...ναρκωτικά. Μεταξύ άλλων εντοπίστηκε κοκαΐνη, κάνναβη και χάπια ecstasy. Συνελήφθησαν 15 άτομα,  8 διοργανωτές και 7 πελάτες, για κατοχή ναρκωτικών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top