Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις - Άνοιξε η πλατφόρμα

Πού και πώς θα δείτε τα αποτελέσματα - Το μήνυμα του υπουργού Παιδείας

Αγωνία τέλος για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων, αφού άνοιξε η πλατφόρμα και ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πανελλαδικές 2023: Την Πέμπτη 27 Ιουλίου ανακοινώνονται οι βάσεις

Πού θα δείτε τα αποτελέσματα των βάσεων

Συγκεκριμένα, όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα με ένα κλικ στο λινκ https://results.it.minedu.gov.gr να αναζητήσουν τις βάσεις για τις σχολές και τα τμήματα.

Πώς; Εισαγάγοντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα που αφορούν σε ποια σχολή έχουν εισαχθεί και μέσω γραπτού μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση).

Oι υποψήφιοι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα με ένα κλικ στο λινκ https://results.it.minedu.gov.gr να αναζητήσουν τις βάσεις για τις σχολές και τα τμήματα / Φωτογραφία eurokinissi

Μηχανογραφικά Δελτία: Ξεκινά σήμερα η υποβολή τους- Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερακάκης μέσω του Facebook θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους υποψηφίους που αγωνιούν.

«Tα αποτελέσματα αυτά μπορεί να δικαιώσουν τις προσπάθειές σας, μπορεί και να μην είναι αυτά που περιμένατε. Δεν κρίνονται όλα σήμερα. Αυτό είναι ένα από τα πολλά επεισόδια της ζωής που έχετε μπροστά σας. Μια ευχή: Τα αποτελέσματα να αποτελέσουν, ανεξάρτητα από τα ποια θα είναι αυτά, την αρχή μιας διαδρομής που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top