Πτώση Canadair: Ξεκίνησαν οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας

Οι δύο πιλότοι του Canadair έχασαν τη ζωή τους

Ξεκίνησαν οι έρευνες για τα αίτια της συντριβής του  μοιραίου καναντέρ που  έπεσε επιχειρώντας να σβήσει τη μεγάλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην Κάρυστο.

Πτώση Canadair: Συντετριμμένοι οι γονείς του Περικλή - Αύριο η κηδεία του

Οι δύο πιλότοι του Canadair ο 34χρονος Χρήστος Μουλάς και ο 27χρονος ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης έχασαν τη ζωή τους βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο 27χρονος ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης - Eurokinissi

Ο 27χρονος ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης - Eurokinissi
 

Canadair: Η μαύρη λίστα με ήρωες πιλότους που έπεσαν στο καθήκον

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Παναγιώτης Μπούσιος, το πρωί στο σημείο της τραγωδίας έφτασαν πυροσβέστες και πραγματογνώμονες και μέχρι αυτή τη στιγμή  προσπαθούν να βρουν τι ακριβώς έφταιξε και το «γερασμένο» CL-215(σ.σ: πετάει πάνω από 40 χρόνια και είναι άγνωστο πόσες χιλιάδες ώρες πτήσης έχει) έπεσε την ώρα που προσπαθούσε να σβήσει τις φωτιές στο χωριό Πλατανιστός. 

Ο 34χρονος κυβερνήτης του Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο, Χρήστος Μουλάς - Eurokinissi


Από χθες δεν έχει επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν.

Το επόμενο διάστημα,  σχεδιάζεται μία επιχείρηση προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα κομμάτια του καναντέρ, να οδηγηθούν στους ειδικούς και να βρεθεί η ακριβής αιτία που έκανε το αεροπλάνο να πέσει. 

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι με τον θάνατο των 2 νεαρών πιλότων καθώς ο ένας από τους δύο, ο Χρήστος Μουλάς θα γινόταν πατέρας. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top