Καρέ καρέ η δραματική επιχείρηση για τη διάσωση εγκλωβισμένων αλόγων

Οι φλόγες έφθασαν στον Ιππικό Όμιλο Αναβύσσου

Επιχείρηση διάσωσης εγκλωβισμένων αλόγων σε ιππικό όμιλο στην Ανάβυσσο - Οι εικόνες που κατέγραψε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος κόβουν την ανάσα / Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Δραματική ήταν η εκκένωση του Ιππικού Ομίλου στην Ανάβυσσο. Οι πυκνοί καπνοί δυσκόλευαν την επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των αλόγων.

Φωτιά: Εκκενώνονται Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Ανάβυσσος - Καίγονται σπίτια

Η φωτιά μπήκε στις εγκαταστάσεις καίγοντας μικρά κτίρια. Η επιχείρηση διάσωσης των εγκλωβισμένων αλόγων έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτική και με απόλυτη ψυχραιμία.

Καρέ καρέ η δραματική επιχείρηση για τη διάσωση εγκλωβισμένων αλόγων

Επιχείρηση μεταφοράς ζώων από το πύρινο μέτωπο προς το Γαλάτσι

Στο μεταξύ μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ζώων από το μέτωπο της πυρκαγιάς στην Νοτιοανατολική Αττική και την μεταφορά τους σε ασφαλές μέρος στήθηκε υπό την εποπτεία της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς.

Σε συνεννόηση με δήμους και εθελοντές, τα ζώα θα μεταφερθούν στο Γαλάτσι, στον χώρο των παλαιών λατομείων, όπου ο τοπικός Δήμος έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να φιλοξενηθούν.

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Ειδική Γραμματεία απευθύνει έκκληση στους πολίτες της περιοχής όπου μαίνεται η φωτιά να εκκενώσουν τα καταφύγια μαζί με τα ζώα ακόμα και προληπτικά και προτρέπει να καλέσουν στο 2131364020 όσους χρειάζονται απεγκλωβισμούς ζώων και φορτηγά για τη μεταφορά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top