Αγ. Παντελεήμονας: Η Άννα πάλεψε με τον δολοφόνο της - Τι έδειξε η νεκροψία

Αίματα σε όλο το σπίτι – Βασανιστικός ο θάνατός της

Βασανιστικός ήταν ο θάνατος της 46χρονης Κουβανής τρανς, η οποία βρέθηκε σφαγιασμένη μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα

Δολοφονία Άγιος Παντελεήμονας: Γνωστή τρανς χορεύτρια το θύμα

Ίχνη αίματος βρέθηκαν σε όλο το διαμέρισμα, πράγμα που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το θύμα είτε πάλεψε με τον ή τους δολοφόνους της για να σωθεί είτε την κυνήγησαν μέσα στο διαμέρισμα μέχρι να της δώσουν την τελειωτική μαχαιριά. 

Ο θάνατος της 46χρονης τρανς που δολοφονήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν βασανιστικός

Ο θάνατος της 46χρονης τρανς που δολοφονήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν βασανιστικός

 Από την πρώτη έρευνα των αρχών στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα της 46χρονης, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο, σαν οι δράστες ή ο δράστης να αναζητούσε κάτι. 

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα - Βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι κρίσιμα στοιχεία θα προκύψουν από την εξέταση ατόμων από το περιβάλλον της Άννας, η οποία έμενε στη χώρα μας τα τελευταία οχτώ χρόνια. 

Το σπίτι της 46χρονης τρανς ήταν γεμάτο αίματα, που δείχνει ότι προηγήθηκε πάλη

Το σπίτι της 46χρονης τρανς ήταν γεμάτο αίματα, που δείχνει ότι προηγήθηκε πάλη

Μετά από αρκετές δυσκολίες κατάφερε να ορθοποδήσει και εργαζόταν ως χορεύτρια στο γνωστό κλαμπ «Κούκλες» στη λεωφόρο Συγγρού. 

Μάλιστα, όπως κατέθεσαν γείτονες της άτυχης γυναίκας πολύ συχνά έμπαιναν στο σπίτι της άνδρες ή φιλοξενούσε άλλα τρανς άτομα που δεν είχαν σπίτι. 

Η αστυνομία δεν βρήκε ίχνη διάρρηξης στο διαμέρισμα και εκτιμά πως η Άννα άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της, οι οποίοι στη συνέχεια διέφυγαν από το παράθυρο. 

Σήμερα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία της 46χρονης. 

Άγιος Παντελεήμονας: Τι έδειξε η νεκροψία

Πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, εντόπισε ο ιατροδικαστής κατά τη διάρκεια της νεκροψίας νεκροτομής στη σορό της 46χρονης Άννας. 

Ο ιατροδικαστής κατέληξε πως η Κουβανή τρανς κατέληξε από αιμορραγικό σοκ. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό. Συγκεκριμένα είχε δυο βαθιές μαχαιριές στον λαιμό και στο κεφάλι και διάσπαρτα επιφανειακά τραύματα, τα οποία όμως και αυτά προκάλεσαν αιμορραγία. 

Ο δράστης χτύπησε πολλές φορές τη γυναίκα με το αιχμηρό αντικείμενο, κάτι που δείχνει ότι της σκότωσε με μανία, ενώ ο χρόνος θανάτου της προσδιορίζεται τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top