Στην Αντίπαρο το ζεύγος Ομπάμα - Φιλοξενείται στο σπίτι του Τομ Χανκς

Μαζί τους 35 Αμερικανοί πράκτορες... μεταμφιεσμένοι σε τουρίστες

Τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου απολαμβάνει κάτω από άκρα μυστικότητα το ζεύγος Ομπάμα. Αφού έφτασαν με ιδιωτική πτήση στην Πάρο, πέρασαν στην Αντίπαρο με το πλοίο της γραμμής. Μόνο ο καπετάνιος και οι πράκτορες που τους προστατεύουν το γνώριζαν.

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ιδιαίτερα ο άνθρωπος Μπαράκ Ομπάμα να επιλέξει να έρθει στην Ελλάδα, να έρθει στην Πάρο» είπε ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.

To ζεύγος Ομπάμα το 2011- AP Photo/Patrick Semansky

To ζεύγος Ομπάμα το 2011- AP Photo/Patrick Semansky

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα φιλοξενούνται στο σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον στην Αντίπαρο. Φροντίζουν να περνούν αυτές τις ημέρες ξενοιασιάς στη χώρα μας απαρατήρητοι. 

«Δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει κι αυτός τις διακοπές του με ελευθερία και να απολαύσει την Πάρο και την Αντίπαρο. Για λόγους ασφαλείας οι επισκέψεις του είναι τέτοιες, ώστε να μη γίνονται γνωστές πού πηγαίνει και τι κάνει» είπε ο δήμαρχος του νησιού.

Η οικογένεια Ομπάμα το 2010/ AP Photo/Charles Dharapak, File

Η οικογένεια Ομπάμα το 2010/ AP Photo/Charles Dharapak, File

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τους Ομπάμα έχουν έρθει και 35 Αμερικανοί πράκτορες μεταμφιεσμένοι σε τουρίστες για να μην τραβούν την προσοχή.

«Σαφέστατα υπάρχουν τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει και από την ελληνική κυβέρνηση και από την αμερικανική κυβέρνηση. Αλλά αυτό που έχει μεγάλη σημασία για μας, είναι ότι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η καθημερινότητά μας» πρόσθεσε ο δήμαρχος. 

Τα δύο ζευγάρια  επισκέφτηκαν χθες το βράδυ εστιατόριο με εκλεκτό ψάρι στη Νάουσα. Κάθισαν σε απομακρυσμένο τραπέζι και οι υπάλληλοι που τους σέρβιραν υποχρεώθηκαν από την ασφάλεια του πρώην πλανητάρχη να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τα «έξυπνα» ρολόγια. 

To ζεύγος Ομπάμα το 2013/  AP Photo/Jose Luis Magana

To ζεύγος Ομπάμα το 2013/  AP Photo/Jose Luis Magana

Νωρίτερα είχαν πάει μίνι κρουαζιέρα με ιδιωτικό σκάφος και κολύμπησαν σε απομονωμένες παραλίες της Αντιπάρου.

Την ερχόμενη Τρίτη, ο Μπαράκ Ομπάμα θα φτάσει στην Αθήνα και την Πέμπτη θα μιλήσει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκεί που είχε απευθύνει μια ιδιαίτερα συγκινητική για τους Έλληνες ομιλία πριν από επτά χρόνια στην τελευταία του επίσκεψη στο εξωτερικό ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top