Ναυάγιο στην Πύλο: «Δεν ξέρω αν ζει ο αδελφός μου - Έδωσε 4.000 δολάρια»

Κραυγή αγωνίας από τη Δαμασκό - Ο Μοχάμεντ αναζητά τον αδελφό του

Εκατοντάδες άνθρωποι που επέβαιναν στο «αλιευτικό του θανάτου» παραμένουν αγνοούμενοι. Την ίδια ώρα, οι οικείοι των επιβαινόντων προσπαθούν να βρουν τρόπο να επικοινωνήσουν ή να μάθουν κάποια πληροφορία για τη μοίρα των δικών τους ανθρώπων μετά το ναυάγιο στην Πύλο.

Πύλος: Νέα φωτογραφία από το μοιραίο σκάφος λίγο πριν το ναυάγιο

O Moχάμεντ από τη Δαμασκό αναζητά τον αδελφό του που επέβαινε στο αλιευτικό που ναυάγησε στην Πύλο/ Live news Mega

O Moχάμεντ από τη Δαμασκό αναζητά τον αδελφό του που επέβαινε στο αλιευτικό που ναυάγησε στην Πύλο/ Live news Mega

Από τη Δαμασκό της Συρίας, ο Μοχάμεντ αναζητά τον αδελφό του, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο πλοίο με τους μετανάστες. Έστειλε μία φωτογραφία, στην οποία δεν είναι καθαρό το πρόσωπο, αλλά ο άντρας που έχει διασωθεί, του θυμίζει τον αδελφό του, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπή «Live news» του Mega.

Ίσως πνίγηκε, ίσως είναι ζωντανός, δεν ξέρω ακόμα. Ελπίζω να είναι ζωντανός

Όπως εξηγεί ο Μοχάμεντ, ο αδελφός του έδωσε 4.000 δολάρια στους διακινητές, προκειμένου να φύγει στην Ευρώπη. «4.000 δολάρια. Ήταν δύο πλοία, το πρώτο είχε 760 άτομα, ξεκίνησαν Παρασκευή πρωί, περίπου στις 2, ήταν 5 ημέρες στη θάλασσα» περιγράφει. 

Αυτός είναι ο αδελφός του Μοχάμεντ που επέβαινε στο πλοίο του θανάτου/ Live news Mega

Αυτός είναι ο αδελφός του Μοχάμεντ που επέβαινε στο πλοίο του θανάτου/ Live news Mega

Στο ταξίδι μαζί με τον αδελφό του, ο Μοχάμεντ είχε και έναν φίλο τους και ψάχνει έστω κάποιο σημείο επαφής με αυτόν για να μάθει τι απέγινε ο αδελφός του. «Ήταν ο αδελφός μου και ο φίλος του, τους πήραν τα κινητά, δεν είχαν ίντερνετ, πήραν τα κινητά τους και τους τα έκλεισαν, αυτά ξέρω».

Η αγωνία μεγαλώνει αλλά οι ελπίδες λιγοστεύουν για τις οικογένειες των επιβαινόντων που έχουν μείνει πίσω και δεν έχουν βρει ακόμη στοιχεία για τους δικούς τους μετά την τραγωδία στην Πύλο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top