Ανατροπή στη δίκη του πιλότου: Απορρίφθηκε το αίτημά του για διακοπή

Αναβλήθηκε η δίκη για τις 12 Σεπτεμβρίου

Ο πιλότος δήλωσε αιφνιδιαστικά ότι παραιτείται από κάθε ένδικο μέσο και δε θέλει να συνεχιστεί η δίκη στο Εφετείο - ΣΚΑΪ

Νέα ανατροπή υπάρχει στη δίκη του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς απορρίφθηκε το αίτημά του για παραίτηση από την έφεση από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, το ΜΟΕ αποφάνθηκε ότι η παραίτηση από την έφεση του πιλότου, δεν έχει έννομα αποτελέσματα και την απέρριψε.

Η δίκη θα συνεχιστεί με το δικαστήριο να διορίζει δύο συνηγόρους από τον κατάλογο.

O πιλότος  είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η δίκη του στο Εφετείο - Eurokinissi

Νωρίτερα ο εισαγγελέας πρότεινε να συνεχιστεί η δίκη, παρά το γεγονός ότι ο 35χρονος έχει παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και προτίθεται να εκτίσει την αρχική ποινή. 

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος παραιτείται από τη δίκη για εξαιρετικά σοβαρό λόγο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι του πιλότου δήλωσαν σήμερα την παραίτησή τους, όμως ο εισαγγελέας σημείωσε ότι μπορεί να συνεχίσει τη δίκη με διορισμένους δικηγόρους. 

Γλυκά Νερά: Για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε από τη δίκη ο πιλότος

«Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης. Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μη διακωμωδείται η διαδικασία και να μη γίνονται άσκοπες δικάσιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δική πρέπει να συνεχιστεί», τόνισε εισαγγελέας.

Ντέιβιντ Κράουτς: «Διττό κάθαρμα» ο πιλότος - «Να σαπίσει στη φυλακή»

Οι συνήγοροι της οικογένειας της Καρολάιν συντάχθηκαν με την άποψη του εισαγγελέα, τονίζοντας πως στην περίπτωση που διακοπεί η δίκη θα τεθούν δικονομικά θέματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top