Ντέιβιντ Κράουτς: «Διττό κάθαρμα» ο πιλότος - «Να σαπίσει στη φυλακή»

Η αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν μετά την απόσυρση της έφεσης

Oι δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μετά την απόφαση του πιλότου να αποσύρει την έφεση/ εκπομπή  Mega «Live news»

Σε μια μη αναμενόμενη κίνηση προχώρησε ο 35χρονος πιλότος που δολοφόνησε τη σύζυγό του και μητέρα της κόρης τους, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021. Ο συζυγοκτόνος παραιτήθηκε από κάθε ένδικο μέσο και ζήτησε τη διακοπή της δίκης που ήταν σε εξέλιξη σε δεύτερο βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι θα εκτίσει την ποινή της πρωτόδικης απόφασης, δηλαδή της ισόβιας κάθειρξης συν 11 χρόνια. Μάλιστα, αποφάσισε να μη δώσει ούτε πανελλήνιες εξετάσεις, επικαλούμενος «σοβαρό λόγο», σύμφωνα με τον δικηγόρο του. 

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος παραιτείται από τη δίκη για εξαιρετικά σοβαρό λόγο

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, κατακεραύνωσε τον δολοφόνο της κόρης του, σε δήλωσή του μετά την απόφαση του πιλότου να αποσύρει την έφεση, χαρακτηρίζοντάς τον «διττό κάθαρμα» και με την ευχή «να σαπίσει στη φυλακή όπως του αξίζει».

Ο  δικηγόρος του 35χρονου πιλότου του ανακοίνωσε ότι ο εντολέας του αποσύρει την έφεσή του για τη δολοφονία της Καρολάιν / εξωτερική φωτογραφία αρχείου Eurokinissi Σωτήρης Δημτρόπουλος

Ο  δικηγόρος του 35χρονου πιλότου του ανακοίνωσε ότι ο εντολέας του αποσύρει την έφεσή του για τη δολοφονία της Καρολάιν / εξωτερική φωτογραφία αρχείου Eurokinissi Σωτήρης Δημτρόπουλος

«Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι ο Χ.Α. απέσυρε την έφεσή του. Αυτός ο άντρας βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια. Με εξοργίζει η σκέψη ότι αυτό το διττό κάθαρμα στάθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι έπρεπε να σκοτώσει την όμορφη κόρη μου για να σώσει τη Λυδία.

Πατέρας Καρολάιν: Η άγνωστη επιστολή του πιλότου για τη συμμορία ναρκωτικών

Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψε εκεί που ανήκει, εκτίοντας το υπόλοιπο της ισόβιας κάθειρξης του συν 11μιση χρόνια για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου» είπε ο πατέρας της Καρολάιν στην εκπομπή του Mega «Live news».

Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή

«Η αλήθεια είναι ότι τη σκότωσε, γιατί πιεζόταν από τη συμμορία στην οποία είχε εμπλακεί συμμετέχοντας στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Η Καρολάιν του είχε ξεκαθαρίσει ότι εάν επέμενε, τότε θα τον εγκατέλειπε και θα έπαιρνε μαζί και τη Λυδία.

Στοιχείο που θα παρουσιαζόταν στη δίκη πίσω από την παραίτηση του πιλότου;

Πώς τα ξέρω όλα αυτά; Από τα γράμματα που έγραψε σε εμένα, στη Σούζαν και στη μητέρα του. Τα γράμματα που τώρα ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν. Τα γράμματα που οι γονείς του ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν, παρότι το δικό μου το παρέδωσε στα χέρια μου ο πατέρας του και η μητέρα του, έβγαλε το δικό της από τη τσάντα της, μπροστά μου» τόνισε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόνο του, χωρίς τις οικογένειές τους, στην Πορτογαλία

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόνο του, χωρίς τις οικογένειές τους, στην Πορτογαλία

«Για να καταλάβετε τη βλακεία του, είχε καυχηθεί στην Καρολάιν για το σχέδιό του να βγάζει χρήματα από τη μεταφορά των ναρκωτικών, η οποία όμως, ήταν απόλυτα τρομοκρατημένη. Εκείνος, φάνηκε τότε να συνειδητοποιεί και επικοινώνησε με τη συμμορία και τους είπε ότι αποφάσισε να κάνει πίσω και να μη συνεχίσει στα όσα είχαν συμφωνήσει. Του εξήγησαν ότι δεν υπάρχει διέξοδος, ότι πλέον έχει μπλέξει εφόρου ζωής και ότι από τη στιγμή που το είπε και στη γυναίκα του, τότε το ίδιο ισχύει και για εκείνη» κατέληξε οργισμένος ο τραγικός πατέρας, ο οποίος φροντίζει μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν την εγγονή τους, Λυδία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top