Ιωάννινα: Δόθηκε σε δρόμο το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Εκεί είχε αφήσει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης την τελευταία του πνοή

Τι είχε πει ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη για τη θεατρική παράσταση που ανεβαίνει προς τιμήν του παιδιού του / Βίντεο από Ant1

Η υπόθεση με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, λόγω του τραγικού θανάτου του. Η πόλη των Ιωαννίνων τιμά τη μνήμη του δίνοντας σε δρόμο το όνομά του.

«Αυτοί κάνουν τη ζωή τους κανονικά» - Ξεσπά η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Η Δημοτική Αρχή των Ιωαννίνων υλοποιώντας απόφαση του προηγούμενου Δημοτικού συμβουλίου έδωσε το όνομα του 20χρονου από την Κρήτη σπουδαστή της γαλακτοκομικής σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη στον δρόμο που άφησε την τελευταία του πνοή πριν από οχτώ χρόνια, αναφέρει το ipeirotika.gr.

Το σημείο όπου είχε βρεθεί το άψυχο σώμα του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων

Το σημείο όπου είχε βρεθεί το άψυχο σώμα του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων 

Η υπόθεση με τον αδικοχαμένο Γιακουμάκη απασχόλησε έντονα όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο λόγω του τραγικού θανάτου του. 'Εφερε στο φως το πρόβλημα της κακοποίησης και των βίαιων συμπεριφορών που συχνά αποσιωπούνται. 

Γιακουμάκης: Ένοχοι οι κατηγορούμενοι - Σε λυγμούς ξέσπασε η μητέρα του

Ιωάννινα: Δόθηκε σε δρόμο το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ιωάννινα: Δόθηκε σε δρόμο το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη / ipeirotika.gr

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου τόνισε ότι «ήταν υποχρέωση της Δημοτικής αρχής να τιμήσει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που έπεσε θύμα bullying και έγινε σύμβολο χιλιάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας, και να στείλουμε το μήνυμα κυρίως στα νέα παιδιά ότι δεν πρέπει να σιωπούν όταν βιώνουν καταστάσεις βίας και οποιοδήποτε ρατσισμό». 

Και κατέληξε: «Η κοινωνία μαζί με την πολιτεία έχουν υποχρέωση και καθήκον να χτυπήσουν αυτά τα φαινόμενα για να μην χαθεί για ανάλογη αιτία άλλη ανθρώπινη ψυχή».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top