Ημαθία: Από στρεπτόκοκκο πέθανε το 8χρονο αγοράκι

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Από στρεπτόκοκκο φαίνεται πως πέθανε τελικά το 8χρονο αγοράκι από τον Στενήμαχο Νάουσας Ημαθίας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία. 

Ημαθία: Πέθανε αγοράκι 8 ετών - Οι γιατροί έλεγαν ότι έχει ίωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι το παιδάκι κατέληξε τελικά από το συγκεκριμένο βακτήριο. 

Το αγοράκι την Παρασκευή το απόγευμα ανέβασε πυρετό, όμως οι γονεί θεώρησαν ότι ήταν κάτι απλό και το αντιμετώπισαν με αντιπυρετικά. Το Σάββατο ο πυρετός δεν υποχωρούσε και ταυτόχρονα το παιδί άρχισε να κάνει εμετούς. Οι γονείς το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο Νάουσας. Οι γιατροί θεώρησαν ότι πρόκεται για κάποια ίωση, ωστόσο προχώρησαν σε περαιτέρω εξετάσεις. 

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 6χρονο κοριτσάκι - Είχε υψηλό πυρετό

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, επέστρεψαν στο σπίτι τους και όταν πήγαν ξανά στο νοσοκομείο οι γιατροί τους ζήτησαν να παραμείνουν για νοσηλεία για περαιτέρω διερεύνηση. 

Την Κυριακή οι τιμές σε νέες εξετάσεις ήταν πάρα πολύ υψηλές και η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε. Οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αρχικά το πήγαν στο Γεννηματά, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, που διαθέτει ΜΕΘ Παίδων. 

Δυστυχώς, το αγοράκι δεν τα κατάφερε κι άφησε την τελευταία του πνοή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top