«Να μη νιώσει μάνα αυτό που νιώθω» - Έκκληση από τη μητέρα του Μιχάλη

Η οικογένεια του 27χρονου ψάχνει οπτικό υλικό για τροχαίο στο Ηράκλειο

Όλα όσα είπε η μητέρα του 27χρονου Μιχάλη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη (30/5) στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ένας 27χρονος δικυκλιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο ΒΟΑΚ, στην Κρήτη. Το περιστατικό συνέβη, υπό άγνωστες συνθήκες, περίπου μία ώρα μετά μεσημέρι, όταν ο νεαρός βγήκε με τη μηχανή του στο ύψος του Γαζίου στην εθνική οδό, στο ρεύμα προς το Ηράκλειο.

Η οικογένειά του, απευθύνει έκκληση τόσο μέσω του star.gr, όσο και με αναρτήσεις στα social media, αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το τροχαίο, να έρθει σε επικοινωνία μαζί της. 

«Με ειδοποίησαν ότι χτύπησε, από μία ανάρτηση που είχαν δει οι φίλοι του. Τον πήραν τηλέφωνο, το σήκωσε κάποιος κύριος και τους είπε “να ειδοποιήσουν τη μητέρα του”. Με ειδοποίησαν και πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, ενώ το παιδί μπήκε κατευθείαν στη ΜΕΘ, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τα πλευρά του, τον πνεύμονα, με κάκωση στον αυχένα του. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση του παιδιού», είπε η μητέρα του, Στέλλα Κοκολογιάννη στο star.gr. 

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση τόσο μέσω του star.gr, όσο και με αναρτήσεις στα social media, αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το τροχαίο, να έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

«Δεν ξέρω αν κάποιο άλλο όχημα τρόμαξε το παιδί μου»

Όπως πρόσθεσε, ο 27χρονος Μιχάλης, έβγαινε από την έξοδο Γαζίου, μπαίνοντας στην Εθνική, όταν συνέβη το τροχαίο. 

«Ο δρόμος αυτός, (όποιος πάει και τον δει), έχει παπούρια... έτσι λέμε εμείς εδώ τα σαμαράκια που κάνουν οι δρόμοι από τις "καλοτεχνίες". Λέω καλοτεχνίες τελείως ειρωνικά, γιατί όλοι οι δρόμοι είναι κακοτεχνία εδώ πέρα

Εγώ ως μάνα, (με όλα αυτά που ακούω από ανθρώπους που πηγαίνουν από αυτόν τον δρόμο και πήγα και είδα και εγώ η ίδια), πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το πέταξαν αυτά τα παπούρια το παιδί μου... Γιατί το παιδί μου δε σύρθηκε, αλλά πετάχτηκε από τη μηχανή. Έφυγε από τη μηχανή πολλά μέτρα πιο κάτω... Έπεσε πάνω από τη ράμπα... Δε σύρθηκε... Τα ρούχα του δεν έχουν καμία γρατζουνιά.
Ή (ακόμη) δεν ξέρω αν την ώρα που έβγαινε το παιδί μου, ερχόταν κάποιο άλλο όχημα πάνω στην Εθνική και δεν ξέρω αν το τρόμαξε και έγινε ό,τι έγινε... Αν συμβαίνει αυτό, (έχω να πω ότι) δεν αφήνουμε κάποιον έτσι και φεύγουμε. Δεν αφήνουμε οποιονδήποτε για να φύγουμε», είπε.

Στο εδώλιο ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα

«Θέλω να βρεθεί, αν υπάρχει οπτικό υλικό»

Η ίδια απηύθυνε έκκληση να βρεθεί οπτικό υλικό, εάν υπάρχει, προκειμένου να ρίξει «φως» στα αίτια του τροχαίου του παιδιού της. 

«Εγώ θέλω να βρεθεί αν υπάρχει οπτικό υλικό. Υπάρχουν κάμερες, πολύ πίσω. Στο σημείο αυτό ξέρω ότι δεν υπάρχουν κάμερες. Πιο πίσω όμως πάνω στην Εθνική υπάρχουν... (Ζητάω) αν μπορούμε να βρούμε υλικό από 10- 20 αυτοκίνητα...

Το τροχαίο του παιδιού μου έγινε στις 13:06 ακριβώς. Ακριβώς απέναντι φτιάχνουν έργα στον δρόμο. Εκείνη την ώρα σχολούσαν κάποια παιδιά... μίλησα με αυτούς. 
Κάποιος πρόλαβε και είδε μια σκόνη για δευτερόλεπτα στον αέρα. Είδαν τη μηχανή του παιδιού μου στον δρόμο, στη μέση και έψαχναν το παιδί. Η απόσταση που το έψαχναν δεν είχε καμία σχέση με την απόσταση που ήταν το παιδί μου... Το βρήκαν πολύ πιο μακριά. Εκσφενδονίστηκε.

Με με αναρτήσεις στα social media, η οικογένεια του Μιχάλη αναζητά απαντήσεις για τις συνθήκες του τροχαίου 

Αυτός ο άνθρωπος πήρε κατευθείαν το ΕΚΑΒ τηλέφωνο στις 13:07, άρα το τροχαίο πρέπει να έγινε στις 13:06, γιατί η σκόνη δεν είχε πολλή ώρα στην ατμόσφαιρα. Αυτές λοιπόν τις ώρες, αν γυρίσουμε λίγο πιο πίσω τις κάμερες και κοιτάξουμε και δούμε πόσα αυτοκίνητα πέρασαν, θα τα εντοπίσουμε... Αυτό ζητάω εγώ ως μάνα. Αν δεν υπάρχει αυτό, τότε έχει να κάνει με τις κακοτεχνίες του δρόμου που πέταξαν το παιδί μου έξω...», είπε.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 43χρονου Λουκά - «Έχασα τη μισή ζωή μου»

«Είχε 4 ημέρες που είχε αγοράσει την μηχανή από τα μεροκάματά του»

Όπως πρόσθεσε, η μητέρα του 27χρονου, το παιδί της φορούσε κράνος και οδηγούσε μηχανή χρόνια. 

«Η συγκεκριμένη μηχανή ήταν (αγορασμένη) από τα μεροκάματά του και την είχε πάρει πριν από 4 μέρες. 4ις μέρες την είχε, για να κάνει τη βόλτα του... να πάει στη δουλειά του. Ήταν μεταχειρισμένη», είπε.

Κηφισίας: Κρίσιμη η κατάσταση της 3χρονης - «Θέλω να ζήσει το παιδί μου!»

«Πιστεύω στο παιδί μου. Εύχομαι να μη νιώσει μάνα αυτό που νιώθω»

Η ίδια εξέφρασε την πίστη ότι το παιδί της θα καταφέρει να βγει νικητής από τη ΜΕΘ.

«Το παιδάκι μου είναι γεννημένο το 1997. Το παλικάρι μου είναι 26- 27 χρονών. Εύχομαι να μη νιώσει μάνα αυτό που νιώθω και όλα τα παιδιά του κόσμου να προσέχουν.
Του έχω δώσει όλη μου τη δύναμη και την ψυχή μου και πιστεύω θα τα καταφέρει. Πιστεύω στο παιδί μου, στη δύναμη που έχει. Το διαισθάνομαι, το ξέρω και το πιστεύω. Δεν με νοιάζει η ταλαιπωρία μου καθόλου. Ας μου έρθει κι άλλη, αλλά μόνο σε εμένα και όχι στο παιδί μου. Εύχομαι να βγει νικητής από όλο αυτό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top