Συγκλονίζει ο πατέρας του 43χρονου Λουκά - «Έχασα τη μισή ζωή μου»

Τι λέει στο Star ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού

To ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ακόμη μια φονική παράσυρση σοκάρει το πανελλήνιο. Θύμα αυτή τη φορά ήταν ένας 43χρονος τροχονόμος. Είχε σπεύσει στην περιφερειακή Υμηττού για αυτοψία -σε προηγούμενο τροχαίο- όμως παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό.

Κατεχάκη: Πέθανε ο αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

. Θύμα αυτή τη φορά ήταν ένας 43χρονος τροχονόμος. Είχε σπεύσει στην περιφερειακή Υμηττού για αυτοψία

 Ο 43χρονος αστυνομικός που έχασε τη ζωή του 

Απαρηγόρητος είναι ο πατέρας του Λουκά, του 43χρονου αστυνομικού της Τροχαίας. Έχασε ξαφνικά τον έναν από τους δύο γιούς του. Η κατάθεση ψυχής στον Γιάννη Σωτηρόπουλο συγκλονίζει.

«Έχασα τη μισή ζωή μου. Ήταν ένα τέλειο παιδί. Συνεπής και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στα 23χρόνια που υπηρετούσε» λέει ο πατέρας του αστυνομικού.

παρασυρση του 43χρονου αστυνομικού της Τροχαίας

Πώς έγινε η φονική παράσυρση

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη χθες λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ στην περιφερειακή Υμηττού, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Ο άτυχος τροχονόμος είχε σπεύσει στο σημείο για να κάνει αυτοψία για προηγούμενο τροχαίο. Ξαφνικά όμως τον παρέσυρε ένα όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 33χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος μάλιστα μόλις είχε πάρει τίτλο ειδικότητας.   

Ο αστυνομικός διακομίστηκε γρήγορα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο 43χρονος αστυνομικός ήταν έμπειρος τροχονόμος. Υπηρετούσε από το 2001 στην Τροχαία Αττικής. 

Τι είπε ο 33χρονος γιατρός για το τραγικό δυστύχημα

«Δεν τον είδα» ήταν τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε ο 33χρονος γιατρός στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν για τη φονική παράσυρση.

Οι πληροφορίες της Κατερίνας Μαστραντωνάκη για το τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 33χρονος γιατρός / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ο οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. 

Ο άτυχος αστυνομικός κρατούσε έναν φακό και αναζητούσε στοιχεία για το προηγούμενο τροχαίο στην άκρη του δρόμου, σε σημείο όπου δεν υπάρχει κράσπεδο. Τότε ήταν που τον χτύπησε ο γιατρός ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στις Αρχές μεταξύ άλλων: 

«Μόλις βγήκα από την Αττική οδό με κατεύθυνση προς την Ηλιούπολη είδα μπροστά μου τους κώνους και το βαν της τροχαίας. Έκανα έναν απότομο ελιγμό, δεν είδα καθόλου τον αστυνομικό που ήταν στην άκρη του δρόμου, έπεσα πάνω του και τον χτύπησα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top