Κηφισίας: Κρίσιμη η κατάσταση της 3χρονης - «Θέλω να ζήσει το παιδί μου!»

Τα πρώτα λόγια της μητέρας στο Star μετά το ατύχημα

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε το πρωί από μοτοσυκλετιστή στη λεωφόρο Κηφισίας. Η μικρούλα διέσχιζε τον δρόμο μαζί με την νταντά της, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Κηφισίας: Βίντεο από τη στιγμή που παρασύρεται η γιαγιά και η τρίχρονη

Δύσκολες ώρες για τους γονείς της τρίχρονης που περιμένουν κάποιο καλό νέο για το παιδί τους. Το κοριτσάκι είναι πολυτραυματίας και δίνει «μάχη» διασωληνωμένο στην εντατική. 

Η κατάσταση είναι σοβαρή και πάντα τα πρώτα 24ωρα μετά από ένα σοβαρό ατύχημα είναι κρίσιμα.

Σοκαρισμένη η μητέρα του κοριτσιού μετά το περιστατικό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο. 

«Η κορούλα μου δεν πήγε σήμερα στον παιδικό σταθμό γιατί υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού. Το πρωί η κυρία που τη φροντίζει την πήγαινε μία βόλτα στην παιδική χαρά. Δεν γνωρίζω πώς έγινε το τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας. Πήγα στο νοσοκομείο και οι γιατροί, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν, μου είπαν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι μεν σοβαρή, αλλά σταθερή.  Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου».

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Κηφισίας. Τι είπε η μητέρα της τρίχρονης όταν έμαθε για το περιστατικό / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πώς έγινε το τροχαίο στην Κηφισίας

Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε για το Star ο Βαγγέλης Γκούμας καταγράφεται η στιγμή που ο οδηγός κούριερ παρέσυρε με το κόκκινο μηχανάκι του το τρίχρονο παιδί και την νταντά του, την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν τη λεωφόρο Κηφισίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η 58χρονη γυναίκα μαζί με τη μικρούλα διέσχιζαν κάθετα την Κηφισίας στο ύψος της οδού Αντιστάσεως από σημείο που δεν έχει ούτε φανάρι ούτε διάβαση. 

Τροχαίο στην Κηφισίας - Οδηγός μηχανής παρέσυρε τρίχρονη και τη νταντά της

Η στιγμή που ο οδηγός μηχανής παρασύρει την τρίχρονη στην Κηφισίας / Φωτογραφία από το δελτίο του Star

Αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα το τρίχρονο παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγία Σοφία.

Ο 35χρονος οδηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς. Όπως είπε, η γυναίκα και το παιδί πετάχτηκαν στη μέση του δρόμου και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top