Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης μιλά μέσα από τη φυλακή

«Μας παγίδεψε ο 53χρονος και κατέστρεψε την οικογένειά μου»

Μέσα από τη φυλακή, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη, η μητέρα της 12χρονης, η οποία εκδιδόταν και βιαζόταν στον Κολωνό, μίλησε για το παιδί της αλλά και για τις κατηγορίες που την βαρύνουν. 

Η μητέρα μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό και η συνέντευξη μεταδόθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε για όλα όσα έχουν συμβεί ευθύνεται ο 53χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, ο οποίος φέρεται να βίαζε τη 12χρονη στο υπόγειο του καταστήματός του και στη συνέχεια την εξέδιδε, κλείνοντάς της ερωτικά ραντεβού μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο. 

Κολωνός: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης – Τι της ζητούσαν

«Πέρσι είπε στο παιδί να με ρωτήσει αν ενδιαφέρομαι να πηγαίνω κάποιες ώρες στο μαγαζί του να καθαρίζω. Πήγα και μετά από λίγο μου βρήκε δουλειά σε ένα μανάβικο. Από όταν πήγα σε αυτή τη δουλειά πήγαινε στο μίνι μάρκετ και καθάριζε η μικρή κι έτσι ξεκίνησαν όλα. Βρέθηκε αυτό το κτήνος στον δρόμο του, το παρέσυρε, του έκανε πλύση εγκεφάλου και το κατέστρεψε», είπε η μητέρα της 12χρονης. 

H μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για όσα έκανε ο 53χρονος στην κόρη της - Eurokinissi

H μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για όσα έκανε ο 53χρονος στην κόρη της - Eurokinissi

Διέψευσε κατηγορηματικά ότι το παιδί έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι ή ότι το είχε παρατημένο στην πλατεία του Κολωνού. 

Κολωνός: Ξεσπά μέσα από τη φυλακή η μητέρα της ανήλικης

«Πήγαινε το απόγευμα στην πλατεία και καθόταν έως τις 21:00 – 22:00 το βράδυ και το καλοκαίρι μέχρι τις 00:00. Το ότι έφευγε κάποιες φορές για να πάει στα ραντεβού που της έκλεινε εκείνος και μου έλεγε ότι πήγαινε βόλτα με το ποδήλατο δε σημαίνει ότι το είχα παρατημένο το παιδί», είπε. 

Η ίδια δεν είχε καταλάβει τίποτα από τη συμπεριφορά της μικρής, σημειώνοντας πως ο 53χρονος την είχε δασκαλέψει πολύ καλά για το τι θα λέει και πώς θα συμπεριφέρεται. 

Αποκλειστικό: Η αποθήκη κολαστήριο στον Κολωνό που βίαζαν τη 12χρονη

«Αν είχε καταλάβει το οτιδήποτε θα το είχα καταγγείλει. Οι συνομιλίες τους ήταν κρυπτογραφημένες. Όταν πήγε στη θεία της στη Λευκάδα, είδε τα μηνύματα, με πήρε τηλέφωνο, μου τα έστειλε και εγώ έκανα την καταγγελία», πρόσθεσε. 

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό κατηγόρησε τον 53χρονο ότι είχε κάνει πλύση εγκεφάλου στο παιδί της - Intimenews

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό κατηγόρησε τον 53χρονο ότι είχε κάνει πλύση εγκεφάλου στο παιδί της - Intimenews

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι μόλις έμαθε για τα μηνύματα που έστελνε στην κόρη της, του έστειλε μήνυμα και τον ρώτησε γι’ αυτά, αλλά εκείνος τα αρνήθηκε όλα. Ισχυρίζεται ότι λίγο αργότερα η σύζυγός του της πρόσφερε χρήματα για να μην κάνει καταγγελία κι εξήγησε ότι πήρε τα χρήματα για να έχει στοιχεία στα χέρια της, ώστε να αποδείξει όσα συνέβαιναν. 

Κολωνός: Ποιοι είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης

«Η γυναίκα του μου πρόσφερε χρήματα για να μου κλείσει το στόμα. Τα πήρα για να αποδείξω στην αστυνομία αυτό ακριβώς, ότι προσπαθεί να με σωπάσει, όχι για να εκμεταλλευτώ το παιδί μου. Αν ήθελα να το εκμεταλλευτώ θα έπαιρνα και τα 10.000 που μου πρόσφερε», είπε η προφυλακισμένη μητέρα. 

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, ρώτησε τη γυναίκα του 53χρονου πώς μπορεί και δεν καταγγέλλει τον βιαστή σύζυγό της κι εκείνη της απάντησε ότι θα καταστραφούν οι οικογένειές τους. 

Κολωνός-βιασμός 12χρονης: Επτά νέες συλλήψεις - Ανάμεσά τους πατέρας & γιος

«Εμένα μου την κατέστρεψε την οικογένειά μου, αλλά πίστευε ότι θα φοβηθούμε και δε θα τον καταγγείλουμε», συνέχισε η μητέρα. 

Όσο για τα μικροποσά που βρέθηκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό, υποστήριξε πως τα χρήματα αυτά ήταν από τις φωτογραφίες και τα βίντεο της 12χρονης που πουλούσε ο 53χρονος στους πελάτες του και ότι δε γνώριζε ότι τα έβαζε εκεί. 

Κολωνός: Απαγόρευσαν στη 12χρονη να βλέπει τη μητέρα της στη φυλακή

«Εγώ δεν έλεγχα τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Δεν ήξερα ότι έβαζε χρήματα. Αλλά τα έβαζε για να είναι καλυμμένος και να με μπλέξει κι εμένα», είπε. 

Τέλος, παραδέχθηκε ότι κάποιους από τους συλληφθέντες που είχαν βιάσει την κόρη της τους γνώριζε εξ όψεως, χωρίς να έχει πιο στενή επαφή μαζί τους. Είπε, μάλιστα, πως αν ήξερε ότι είναι βιαστές, δε θα άφηνε την κόρη της να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top