Πάτρα: Στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης για την αγωγή διαζυγίου

Αναβλήθηκε η δίκη - Ζήτησε αναβολή η κατηγορούμενη μητέρα

Στα δικαστήρια της Πάτρας έφτασε σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης για την αγωγή διαζυγίου με την εν διαστάσει σύζυγο του και κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα

«Δεν πέθανε από την καρδιά της» - Η τελευταία ημέρα της Τζωρτζίνας

Τελικά, δε συζητήθηκε η αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης και η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 20 Οκτωβρίου.

Πάτρα: Στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης για την αγωγή διαζυγίου/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Πάτρα: Στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης για την αγωγή διαζυγίου/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε αγωγή διαζυγίου - Τι ζητά

«Πρόκειται να συζητηθεί σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, η αγωγή διαζυγίου που έχει ασκήσει ο κ.Δασκαλάκης κατά της εν διαστάσει συζύγου του και ήδη προφυλακισμένης για τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί. Υπεβλήθη από την πλευρά της μητέρας από την Πάτρα, αίτημα αναβολής εκδίκασης, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο και ορίστηκε νέα ημερομηνία 20 Οκτωβρίου 2023», είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας. 

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

«Ο μόνος που έχει ασκήσει αγωγή διαζυγίου, αιτούμενος τη λύση του γάμου λόγω ισχυρού κλονισμού και δη λόγω των κατηγοριών που έχουν αποδοθεί στην κατηγορούμενη, είναι ο κ.Δασκαλάκης» πρόσθεσε.

Πάτρα: Πραγματογνωμοσύνη για το Σύνδρομο Μινχάουζεν ζητά η μητέρα

Όπως επισήμανε ο δικηγόρος του, τον κ.Δασκαλάκη τον ενδιαφέρει μόνο η δικαίωση της μνήμης των τριών του παιδιών. Σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν την κατηγορούμενη μητέρα να αναμένει την αθώωσή της προκειμένου να είναι ξανά μαζί με τον άντρα της, ο κ.Καράμπελας σχολίασε πως «ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται ό,τι θέλει».

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι προσπάθειες για συναινετικό διαζύγιο έπεσαν στο κενό και το εν διαστάσει ζευγάρι θα προχωρήσει σε αντιδικία. Πληροφορίες λένε πως υπάρχει μια επιφύλαξη από το περιβάλλον Δασκαλάκη ότι ενδεχομένως η κατηγορούμενη να «τρενάρει» την εκδίκαση του διαζυγίου, ευελπιστώντας σε μια αθωωτική απόφαση, προκειμένου να εκλείψει ο βασικός λόγος του διαζυγίου, δηλαδή η διάρρηξη εμπιστοσύνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top