Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε αγωγή διαζυγίου - Τι ζητά

Πώς θα κινηθεί η κατηγορούμενη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε αγωγή διαζυγίου / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Αγωγή διαζυγίου κατέθεσε πριν λίγες ώρες ο πατέρας των τριών νεκρών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης. Ποιες θα είναι οι κινήσεις της κατηγορούμενης μητέρας.

Το «ύψος» του Κούγια και το beach bar του Λύτρα - Νέα κόντρα των δικηγόρων

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, πριν από τρία εικοσιτετράωρα έφτασε στα χέρια της κατηγορούμενης μέσα στις φυλακές η αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε ο σύζυγός της.

Με αυτή ζητά το διαζύγιο να βγει εις βάρος της κατηγορούμενης και υποστηρίζει ότι καταθέτει την αγωγή διαζυγίου λόγω της κατηγορίας που αντιμετωπίζει η 34χρονη μητέρα για τους θανάτους των παιδιών τους.

Η δικάσιμος έχει οριστεί για τον Ιούνιο. 

Αγωγή διαζυγίου κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης

Αγωγή διαζυγίου κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δασκαλάκης είχε ξεκαθαρίσει τις θέσεις του στις Αρχές, δηλώνοντας ότι υποστηρίζει την κατηγορία εναντίον της κατηγορούμενης που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ακόμα ισχυριζόταν πως δε θα κατέθετε αίτηση διαζυγίου μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση με τους θανάτους των παιδιών του. 

Πάτρα: Πώς θα απαντήσει η κατηγορούμενη

Η κατηγορούμενη έλαβε μέσα στη φυλακή την αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αλέξη Κούγια ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση, από την πλευρά της 33χρονης αναμένεται να γίνει μια ξεχωριστή αγωγή προς τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς «υπήρξε ισχυρός κλονισμός του γάμου τους όταν δήλωσε υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος της, χωρίς να έχει μελετήσει εις βάθος τη νέα δικογραφία».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top