Ελευσίνα: Ποιος είναι ο άνδρας που ξυλοκόπησε και εγκατέλειψε τον Θάνο

«Αυτός τον χτύπησε πρώτος», λέει ο πατέρας του φερόμενου δράστη

Ο πατέρας του φερόμενου δράστη που ξυλοκόπησε και εγκατέλειψε τον 36χρονο στην Ελευσίνα δίνει τη δική του εκδοχή για το περιστατικό / Βίντεο Alpha

Ένας μποξέρ αναζητείται για τον άγριο ξυλοδαρμό και την εγκατάλειψη του 36χρονου Θάνου στην Ελευσίνα, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο πατέρας του φερόμενου δράστη έδωσε τη δική του εκδοχή για το αιματηρό περιστατικό, ισχυριζόμενος ότι ο 36χρονος ήταν εκείνος που ξεκίνησε πρώτος τον καβγά.

Έκκληση για τον Θάνο - Τον ξυλοκόπησαν και τον εγκατέλειψαν στην Ελευσίνα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Θάνος, ο 36χρονος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού την περασμένη Παρασκευή στην Ελευσίνα, κατά την επιστροφή του από απογευματινή του έξοδο.

Ελευσίνα: «Ζώο να ήταν, θα γύρναγαν να δουν τι συμβαίνει»

Ελευσίνα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Θάνος που ξυλοκοπήθηκε

Ο Θάνος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε στην Ελευσίνα / Φωτογραφία από το δελτίο του Star

Ο άτυχος νεαρός διαπληκτίστηκε έντονα με δύο άτομα που είχαν μπει παράνομα σε έναν μονόδρομο. Λίγο αργότερα, βρέθηκε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ελευσίνα: Ποιος είναι ο μποξέρ που ξυλοκόπησε τον 36χρονο

Ο πατέρας του μποξέρ μίλησε στην εκπομπή T live και υποστήριξε ότι ο 36χρονος επιτέθηκε πρώτος στον γιο του:

«Ο γιος μου πήγε να πάρει ένα φάρμακο από ένα φαρμακείο. Και έγινε αυτό που έγινε τώρα. Κανείς δεν το ήθελε αυτό. (…) Εγώ θέλω το δίκαιο. Να πάρουν τις κάμερες, όπως είναι και αν ο δικός μου φταίει να τιμωρηθεί. Από ό,τι άκουσα, ο γιος μου μπήκε παράνομα στον μονόδρομο, γιατί στην Ελευσίνα γίνονται έργα αλλά ο 36χρονος δεν ήταν η Τροχαία. Ποιος ήταν αυτός που του χτύπησε το αμάξι; Εκείνος (ο 36χρονος) πήγε και τον χτύπησε πρώτος, αυτό το ξέρει η οικογένειά του. Από ο,τι μου έχουν πει όλοι, πρώτα χτύπησε αυτός (ο Θάνος) και μετά ο γιος μου του έριξε μία», υποστήριξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top