Ελευσίνα: «Ζώο να ήταν, θα γύρναγαν να δουν τι συμβαίνει»

«Η περιοχή γνωρίζει ποιοι ήταν οι δράστες» λέει ο δικηγορός της οικογένειας

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Κριεμάδης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τους δράστες της άγριας επίθεσης στην Ελευσίνα, με θύμα έναν 36χρονο, ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

«Έχουμε λάβει βιντεοληπτικό υλικό από κάποια καταστήματα της περιοχής, ενώ από κάποια άλλα αναμένεται να πάρουμε εντός των επόμενων ωρών και ημερών. Αυτοί εξαφανίστηκαν. Είναι δεδομένο ότι η περιοχή γνωρίζει ποιοι ήταν... Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό από τις πληροφορίες που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής. Κι εκείνοι προφανώς, είναι ενήμεροι και ακόμη μέχρι και σήμερα δεν παρουσιάζονται στις αρχές.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 36χρονος- 

Αυτήν τη στιγμή ακούμε διάφορες φήμες. Είναι μία κλειστή κοινωνία η περιοχή της Ελευσίνας. Όλοι λίγο-πολύ γνωρίζονται. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για το ποια είναι τα εμπλεκόμενα άτομα, βέβαια ανεπίσημα ακόμα και περιμένουμε απλά να εξακριβωθούν και να γίνει η διασταύρωση από το βιντεοληπτικό υλικό, ώστε να καταλήξουμε με βεβαιότητα ότι είναι αυτά τα συγκεκριμένα άτομα που εμπλέκονται», είπε στο star.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του 36χρονου, Γιώργος Κριεμάδης.

Έκκληση για τον Θάνο - Τον ξυλοκόπησαν και τον εγκατέλειψαν στην Ελευσίνα

«Υπάρχουν εκτεταμένα αιματώματα στον εγκέφαλο. Σε κρίσιμη κατάσταση ο 36χρονος»

Την ίδια ώρα, όπως σημείωσε ο κ. Κριεμάδης, ο νεαρός συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, στο νοσοκομείο Αττικόν. 

«Περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα αν σταθεροποιηθεί η κατάστασή του προκειμένου να βγει από τη ΜΕΘ. Οι γονείς του είναι σοκαρισμένοι. Δεν ασχολούνται τόσο με το νομικό σκέλος, το οποίο έχω αναλάβει εξολοκλήρου εγώ, είναι πάνω από το παιδί αυτήν τη στιγμή στο νοσοκομείο με τους γιατρούς. 

Οι γιατροί δεν μπορούν μέχρι και αυτήν τη στιγμή να εγγυηθούν ότι το παιδί θα επιβιώσει. Αυτήν τη στιγμή η ζωή του βρίσκεται ακόμα σε κίνδυνο. Είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Υπάρχουν εκτεταμένα αιματώματα στον εγκέφαλο. Δεν ξέρουμε ακόμη ποια θα είναι η κατάληξη», είπε.

Τηγάνισμα ζωντανών ψαριών: «Κακούργημα η βασανιστική θανάτωση ζώων»

Όπως πρόσθεσε, ο νεαρός δεν έχει καταφέρει να μιλήσει με κανέναν. 

«Δεν έχει μιλήσει ακόμη με κανέναν. Περιμένουμε να συνέλθει, να γίνει καλύτερα και να δούμε τι πληροφορίες μπορεί να μας δώσει και ο ίδιος σε σχέση με το συμβάν και τους δράστες, οι οποίοι ακόμη διαφεύγουν της σύλληψης», συμπλήρωσε.

Εξαφάνιση 48χρονης Κρήτη: «Έλεγε ότι ήθελε να πάει σε μοναστήρι»

«Ζώο να ήταν, θα γύρναγαν να δουν τι συμβαίνει»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής στον 36χρονο, προήλθε από μία ασήμαντη αφορμή

«Είναι σοκαριστικό καθώς το συμβάν έγινε από μία πραγματικά ασήμαντη αφορμή. Αυτός ή αυτοί, γιατί από πληροφορίες πρέπει να ήταν δύο άτομα, πήγαιναν ανάποδα σε μονόδρομο. Όπως ήταν εύλογο το θύμα διαμαρτυρήθηκε, τους είπε να κάνουν πίσω, προφανώς διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα να τον πλακώσουν κυριολεκτικά στο ξύλο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς εκτός από τα χέρια τους, έχουν χρησιμοποιήσει και κάποιο αντικείμενο ξύλινο ή μεταλλικό, γιατί πραγματικά του έχουν συνθλίψει το κεφάλι.

Στη συνέχεια τον παράτησαν αναίσθητο. Ευτυχώς, γρήγορα οι περίοικοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και πρόλαβαν να τον μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο και να τον διασωληνώσουν, αλλιώς είναι δεδομένο ότι θα είχε αποβιώσει εκεί πέρα στην άσφαλτο. Τον παράτησαν...  Ζώο να ήταν, θα γύρναγαν να δουν τι συμβαίνει και να ειδοποιήσουν κάποιον», είπε στο star.gr ο κ. Κριεμάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top