Χτυπήθηκε από ρεύμα τάσης 20.000V και περιγράφει μεταθανάτια εμπειρία!

«Έβλεπα τον εαυτό μου να καίγεται από ένα ύψος 10 μέτρων. Ένιωθα γαλήνια»

Την απίστευτη του ιστορία του εξιστόρησε ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας beach soccer και προπονητής της τοπικής ομάδας Πατρών, Άρης Θωμάς, ο οποίος χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα τάσης 20.000 volt, έπαθε ανακοπή και επανήλθε στη ζωή!

Θρήνος στο Καρπενήσι: Νεκρός 33χρονος πατέρας που «χτυπήθηκε» από ρεύμα

Το κάψιμο στο σώμα του Άρη Θωμά που επέζησε παρόλο που χτυπήθηκε από ρεύμα τάσης 20.000 V

Το κάψιμο στο σώμα του Άρη Θωμά που επέζησε παρόλο που χτυπήθηκε από ρεύμα τάσης 20.000 V-  εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ήταν τον Μάιο του περασμένου έτους, όταν ο αδελφός του που έχει εταιρία με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές τού ζήτησε να τον βοηθήσει. «Ήμασταν σε μία ταράτσα, όπου υπήρχε ένα δώμα και θα περνούσαμε πάνελ οροφής. Δουλειά ρουτίνας. Ξαφνικά έγινε ένα λάθος στη δουλειά, το καλώδιο πέρασε από κοντά, έκανε γείωση στον αδελφό μου και μετά ήρθε σε μένα. Τη στιγμή που πήγα να τρυπήσω, με χτύπησε το ρεύμα, έπεσα, δεν μπορούσα να μιλήσω και να κουνηθώ. Έπαθα ανακοπή καρδιάς» περιέγραψε ο Άρης Θωμάς στην Ευγενία Πουλοπούλου και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Είχα μια μεταθανάτια εμπειρία. Έβλεπα τον εαυτό μου να καίγεται από ένα ύψος 10 μέτρων. Ένιωθα γαλήνια, δεν ένιωθα πόνο, ούτε άκουγα και ξαφνικά φτάνω σε ένα φως

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το ρεύμα που χτύπησε τον πατέρα δύο μικρών παιδιών, τού προκάλεσε ανακοπή καρδιάς και το ίδιο ρεύμα που βρισκόταν μέσα του, έδρασε ως απινιδωτής που τον επανάφερε στη ζωή.

O τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας beach soccer και προπονητής της τοπικής ομάδας Πατρών, Άρης Θωμάς

O τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας beach soccer και προπονητής της τοπικής ομάδας Πατρών, Άρης Θωμάς- εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

«Αν σκεφτεί κανείς ότι άνθρωποι έχουν πεθάνει από το ρεύμα στην πρίζα που η τάση του είναι στα 220 volt, φανταστείτε πως ήταν τα 20.000 volt» πρόσθεσε. 

Φθιώτιδα: Νεκρός 31χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα των ώρα που έκοβε δέντρα

Ο ίδιος περιέγραψε ότι το ρεύμα τον χτύπησε από τα πόδια προς το κεφάλι, με τον ίδιο να παίρνει φωτιά. Στην περίπτωση του αδελφού του, το ρεύμα μπήκε και βγήκε, «έκανε τη γείωση».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του από το νοσοκομείο, η μία του πλευρά έχει σοβαρά εγκαύματα, το δέρμα του έχει καεί. «Υπήρχε πολύς πόνος τις πρώτες 15 μέρες. Με βοήθησε πάρα πολύ η γιατρός που με είχε αναλάβει, η κ.Αρκουμάνη» είπε. 

Ο ποδοσφαιριστής μέσα από το νοσοκομείο- Έπαθε ανακοπή καρδιάς από ρεύμα υψηλής τάσης και επανήλθε στη ζωή

Ο ποδοσφαιριστής μέσα από το νοσοκομείο- Έπαθε ανακοπή καρδιάς από ρεύμα υψηλής τάσης και επανήλθε στη ζωή

Ο Άρης Θωμάς επισήμανε και τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε η γυναίκα του, η οποία έχει τελειώσει τα ΤΕΙ Νοσηλευτικής και βρισκόταν μαζί του στο νοσοκομείο όλο το διάστημα της νοσηλείας του. «Στις 6 Μαΐου έγινε το ατύχημα και στις 22 Μαΐου βαφτίσαμε τον γιο μου. Χόρεψα και διασκεδάσαμε περισσότερα γιατί… σωθήκαμε»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top