Βόλος: Ξέφρενο μεθύσι σε φοιτητικό πάρτι - Πάνω από 40 άτομα στο νοσοκομείο

«Φοιτητές κρέμονταν ακόμη και από τα δέντρα!»

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα του ΕΚΑΒ στον Βόλο κατά τη διάρκεια «παραδοσιακού» φοιτητικού πάρτι, όπου διασκέδασαν χιλιάδες νέα παιδιά. Πρόκειται για το πάρτι των μηχανολόγων - μηχανικών στο Πεδίον του Άρεως. 

Πάνω από 40 άτομα μέθυσαν μέχρι τελικής πτώσεως και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. «Είχαμε τρία ασθενοφόρα -αυτά τα οποία βγαίνουν σε καθημερινή βάση- και κληθήκαμε να βάλουμε άλλα τόσα ασθενοφόρα» είπε ο Γιάννης Γούλας, πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Βόλος: 44χρονη πήγε ηρωίνη στον υπό κράτηση γιο της «για να μην πονάει»

Κάτοικος του Βόλου που διασκέδασε στο πάρτι, έκανε λόγο για χιλιάδες κόσμου ενώ όπως είπε, κάποιοι κρέμονταν ακόμα και από τα δέντρα. 

Οι διοργανωτές είχαν και τιμοκατάλογο, όπου το μπουκάλι κόστιζε 40 ευρώ, το ποτό 5 ευρώ και το σφηνάκι 2 ευρώ. Μάλιστα, οι διοργανωτές καταγγέλλουν στο Star και τον Άρη Λάμπο ότι άγνωστοι έβαλαν χέρι στις εισπράξεις της βραδιάς.

Άγνωστοι έβαλαν «χέρι» στο ταμείο

Ένας απο τους διοργανωτές κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Άρη Λάμπο, ότι τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι έβαλαν «χέρι» στο ταμείο.

«Κατά τη μέτρηση των χρημάτων, μπούκαραν δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες. Άρπαξαν τις εισπράξεις και χτύπησαν τον διοργανωτή. Ο συγκεκριμένος στάλθηκε στο νοσοκομείο αλλά είναι μια χαρά, έκανε απλά ράμματα» είπε ένας από τους διοργανωτές. 

Η διοργάνωση γίνεται κάθε χρόνο και προσελκύει κόσμο από τις γύρω περιοχές, όπως η Λάρισα, τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα αλλά και από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top