Πάτρα: Θρήνος για τον 20χρονο Αντώνη - Η μηχανή του καρφώθηκε σε αυτοκίνητο

«Έχασε τα όνειρά του»

Τραγικό τέλος επεφύλασσε η μοίρα σε έναν νεαρό άνδρα μόλις 20 ετών από την Πάτρα. Ο άτυχος Αντώνης έχασε την ζωή του, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το χαμόγελό του «έσβησε» στην άσφαλτο. «Είχε πολλή αγάπη για τη μηχανή. Έχασε τα όνειρά του» είπε στην κάμερα του Star νεαρός που γνώριζε τον 20χρονο. 

Τρόμος για οδηγό: Λαμπάδιασε το αυτοκίνητό του την ώρα που ήταν μέσα!

Ο νεαρός άνδρας που ήταν γιος, γνωστού επιχειρηματία της εστίασης, φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και κατέληξε πάνω στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, ο Αντώνης εκείνο το βράδυ δεν φορούσε το κράνος του. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο τον μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά. 

Η μηχανή του άτυχου Αντώνη

Ο θανάτος του βύθισε στο πένθος τους φίλους του. Τον αποχαιρέτησαν με μηνύματα στα social media αλλά και με ένα κεράκι και λίγα λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας. Ο 20χρονος εργαζόταν ως διανομέας και το κατάστημα έμεινε κλειστό ως ένδειξη πένθους για τον χαμό του παιδιού. 

Ο Αντώνης με φίλους του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε παρασύρει με την μηχανή του τον Αύγουστο του 2022 έναν ηλικιωμένο την ώρα που περνούσε τον δρόμο για να αγοράσει ψωμί από τον φούρνο, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top