Χανιά: Για 4η μέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη η 2,5 ετών Ελένη

Χτυπήθηκε κατά λάθος όταν ο πατέρας της έκανε όπισθεν με το αγροτικό όχημα

«Παιδί μου τι σου έκανα...» -Ώρες αγωνίας για τους γονείς της μικρής Ελένης- βίντεο κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star 17/5/23

Για 4η μέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, η 2,5 ετών Ελένη, που χτυπήθηκε κατά λάθος από το αγροτικό όχημα του πατέρα της, όταν εκείνος έκανε όπισθεν στην αυλή του σπιτιού τους στην Κίσσαμο Χανίων. 

Χανιά: Πατέρας έκανε όπισθεν και χτύπησε τη 2,5 ετών κόρη του

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Flashnews.gr, η κατάσταση του μικρού κοριτσιού παραμένει κρίσιμη. Το παιδί είναι διασωληνωμένο, με τεχνητή υποστήριξη αναπνοής και η κλινική του κατάσταση είναι βαριά. Εκείνο που αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι» στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι γιατροί είναι η βαριάς μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση που έχει υποστεί.

«Παιδί μου τι σου έκανα...» -Ώρες αγωνίας για τους γονείς της μικρής Ελένης

Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΓΝΗ ακολουθεί τα πρωτόκολλα που απαιτούνται, ώστε να δοθεί η απαραίτητη υποστήριξη στο παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά το ατυχές συμβάν.

Χανιά: Έγκυος η μητέρα του κοριτσιού- Το χτύπησε με την όπισθεν ο πατέρας

Τραγικές φιγούρες φυσικά, οι γονείς του παιδιού που περιμένουν “πώς και πώς” να έρθει μια καλή είδηση από τους γιατρούς. Η μητέρα της Ελένης είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ενώ ο πατέρας της είναι σοκαρισμένος με το κακό που προκλήθηκε στο παιδί του άθελά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top