«Παιδί μου τι σου έκανα...» -Ώρες αγωνίας για τους γονείς της μικρής Ελένης

Συντετριμμένος ο πατέρας που παρέσυρε το 2,5 ετών κοριτσάκι του με το ΙΧ

«Παιδί μου τι σου έκανα»: Συντετριμμένος ο πατέρας που παρέσυρε το 2,5 ετών κοριτσάκι του με το αυτοκίνητο /  Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας στην Κρήτη που παρέσυρε το 2,5 ετών παιδί του, με το κοριτσάκι να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Κρήτη: Πολύ βαριά η κλινική κατάσταση του 2,5 ετών κοριτσιού

Συντετριμμένος ο πατέρας που παρέσυρε το 2,5 ετών κοριτσάκι του με το ΙΧ

Οι τραγικοί γονείς της μικρής Ελένης περιμένουν υποβασταζόμενοι με κομμένη την ανάσα έξω από τη ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου. Εκεί όπου το 2,5 χρονών αγγελούδι τους παλεύει για τη ζωή του. 

«Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη...» ψέλλισε με όση φωνή του έχει απομείνει ο πατέρας του άτυχου παιδιού

«'Εκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα, δεν το είδα», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις ο πατέρας. Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και προσεύχεται να τα καταφέρει το παιδάκι ενώ όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία κορυφώνεται.

Συντετριμμένος ο πατέρας που παρέσυρε το 2,5 ετών κοριτσάκι του με το ΙΧ

Χανιά: Έγκυος η μητέρα του κοριτσιού- Το χτύπησε με την όπισθεν ο πατέρας

Το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του στην Κρήτη, παραμένει διασωληνωμένο στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή.

Το παιδί φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με τους γιατρούς που το παρακολουθούν οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του. 

«Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Σήμερα το πρωί έγινε μία μικρή ελάττωση των φαρμάκων για να διατηρηθεί μία καλή αρτηριακή πίεση. Φαίνεται ότι αντέδρασε ικανοποιητικά αλλά είμαστε σε μία πολύ σοβαρή κλινική κατάσταση» αναφέρει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης. 

Ο 48χρονος πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια και θα κληθεί να απολογηθεί.

Το επόμενο διάστημα θα καταθέσει ως μάρτυρας και η έγκυος μητέρα του κοριτσιού η οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει το πώς έγινε το τραγικό συμβάν. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top