Τραγωδία στην Άρτα: Σήμερα η κηδεία του βρέφους - Ενωμένοι οι γονείς

Στηρίζει τον 37χρονο, η μητέρα του βρέφους, σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος στην Άρτα, καθώς θα τελεστεί η κηδεία του 5,5 βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητο του 37χρονου πατέρα του.

Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άρτα και όχι στην Περδικορράχη, χωριό καταγωγής της μητέρας του, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί από τους παππούδες.

Τραγωδία στην Άρτα: Σήμερα η κηδεία του βρέφους - Ενωμένοι οι γονείς

Μάλιστα, επειδή το βρέφος ήταν αβάπτιστο, πριν από την κηδεία θα του δοθεί το όνομα Λυδία, όπως συνηθίζεται να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν ένα βρέφος φεύγει από τη ζωή χωρίς να έχει βαπτιστεί.

Οι γονείς του μωρού περνούν δύσκολες ώρες. Την Παρασκευή, το ζευγάρι βγήκε από το νοσοκομείο και έμεινε στο σπίτι συγγενικού προσώπου. 

Άρτα: «Η μητέρα του βρέφους θέλει στηρίξει τον άντρα της στο δικαστήριο»

Υπενθυμίζεται πως χθες Παρασκευή (12/5), o 37χρονος πατέρας που ξέχασε επί ώρες το 5,5 μηνών βρέφος του μέσα στο αυτοκίνητό του, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Πιο συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Εις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

«Ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού, που έβγαζε δόντια και είχε κολικούς. Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και για εκείνον και για τη γυναίκα του, με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του. Ήταν αγχωμένος με τη δουλειά του. Πίστευε ότι είχε πάει το παιδί στον βρεφικό σταθμό κι όταν το μεσημέρι τον πήρε η γυναίκα του και του είπε "πού είναι το παιδί;", της απάντησε "στον βρεφικό σταθμό"», δήλωσε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Λαμπράκης.

Μάλιστα, ο κ. Λαμπράκης αποκάλυψε πως μόλις άκουσε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, ο 37χρονος του είπε: «Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου».

«Τα πρώτα λεπτά, αν η μητέρα έβλεπε τον πατέρα θα τον σκότωνε»

Μάλιστα, ο δικηγόρος σημείωσε επίσης σε δηλώσεις έκανε αργότερα την Παρασκευή στo Mega ότι «αν η μητέρα είχε στα πρώτα λεπτά μπροστά της τον πατέρα θα τον σκότωνε. Μετά, όμως, επικρατεί η αγάπη».

«Η αγάπη των δύο γονιών θα ξεπεράσει το θάνατο του παιδιού. Το παιδί δεν κοιμήθηκε το βράδυ γιατί είχε κολικούς και έβγαζε δόντια και έμειναν όλο το βράδυ ξύπνιοι. Υπήρχε και το άγχος της εργασίας. Ήταν μία δύσκολη μέρα για αυτόν. Η γυναίκα πριν λίγες μέρες είχε ένα τροχαίο ατύχημα μαζί με το παιδί και δεν ήθελε να οδηγεί», είπε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top